Video laat iPhones en iPads vastlopen

Door: lub-snoek | 22 november 2016 16:21

Nieuws

Er gaat een video rond die je iPhone of iPad kan laten vastlopen. Na het afspelen van de video van 3 seconden, wordt je iOS-apparaat traag en loopt die uiteindelijk helemaal vast.

YouTube

Om te zien wat de video met je apparaat doet kun je deze video bekijken. Daar laat YouTube-kanaal EverythingApplePro zien wat er met je apparaat gebeurt nadat je de video afspeelt. Lees ook: Loopt een iPhone-app vast? Dit moet je doen!

Men denkt dat het iOS-apparaat vastloopt doordat Safari de video niet goed kan afspelen. Doordat de browser blijft proberen om de video af te spelen, gebruikt deze waarschijnlijk veel werkgeheugen. Uiteindelijk loopt de boel vast en moet je je apparaat opnieuw opstarten om hem weer te kunnen gebruiken. Het is nog niet duidelijk of Apple het probleem kan of gaat verhelpen.

Eerder

Het is niet de eerste keer dit jaar dat de iPhone vastloopt. Bij het uitrollen van iOS 10 liepen al enkele apparaten vast, waarna een harde reset nodig was. Anderhalf jaar geleden was er de bug in iMessage die iPhones liet vastlopen.

0 Reactie(s) op: Video laat iPhones en iPads vastlopen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.