Vijf leuke iPhone-apps voor op het strand

Door: wouter-hoeffnagel | 31 mei 2013 16:17

Nieuws

Het is de laatste tijd steeds beter weer. Tijd voor het strand dus! Allerlei leuke en handige apps kunnen je helpen je strandbezoek tot een succes te maken. Denk hierbij aan apps die je informatie geven over het weer, maar ook aan leuke games waarmee je je in het zonnetje kunt vermaken. In dit artikel vind je vijf leuke iPhone-apps voor op het strand.

Strandweer Online

Voordat je naar het strand gaat wil je natuurlijk wel zeker weten dat het ook daadwerkelijk goed strandweer is. De app Strandweer Online helpt je door nauwkeurig aan te geven hoe de weersomstandigheden zijn op en rond het strand waar jij heen gaat. De app bevat informatie over een groot aantal Nederlandse stranden. Bij ieder strand wordt zowel de temperatuur op het strand zelf als de temperatuur op de terrassen weergegeven. Ook vertelt de app je de windkracht op de locatie en in welke mate bewolking aanwezig is. De app is gratis te downloaden. Een ideale app dus voor iedere strandganger.

Met Strandweer Online weet je precies wanneer het lekker strandweer is op jouw favoriete strand

ScheveningenLive

Wil je naar het strand van Scheveningen? Dan is de app ScheveningenLive eigenlijk onmisbaar. Met de app kan je thuis alvast via een webcam bekijken hoe het strand er op dat moment uitziet. Ben je eenmaal op het strand aangekomen en heb je dorst gekregen? De app vertelt je ook waar je leuke cafeetjes en restaurantjes kunt vinden. Ook kan je in ScheveningenLive terecht voor een overzicht van alle evenementen die op en rond het strand worden georganiseerd. Een handige app dus voor iedereen die het strand van Scheveningen wil bezoeken. De app is gratis beschikbaar in de App Store.

Bekijk thuis alvast via de webcam de omstandigheden op het strand van Scheveningen

Pulse

Op het strand wil je natuurlijk wel iets te lezen hebben. Met Pulse kan je zelf een eigen magazine samenstellen. Geef simpelweg aan welke onderwerpen jij interessant vind en laat Pulse een tijdschrift voor je samenstellen. Het is ook mogelijk handmatig online bronnen toe te voegen door de bron via de zoekmachine in Pulse op te zoeken. Deze zoekmachine zoekt niet alleen in de database van Pulse, maar ook gewoon op internet. De meeste websites kan je dus probleemloos vinden. Alle content in Pulse is afkomstig van internet en is standaard dus niet offline beschikbaar. Ieder artikel dat je opent wordt echter volledig gedownload en opslagen op je iPhone, zodat je het artikel ook offline kunt doornemen. Kies thuis dus alvast een aantal leuke artikelen uit voor op het strand en open deze zodat je op het strand rustig kunt lezen. Pulse is een fijne app om op het strand lekker te kunnen lezen. Pulse is gratis te downloaden in de App Store.

Met Pulse kan je op het strand je zelf samengestelde tijdschrift lezen

Beach Buggy Blitz

Heb je geen zin meer om te lezen? Dan kan je je natuurlijk ook met allerlei leuke games vermaken. Beach Buggy Blitz is een leuke game voor op het strand. Je raast in de game met een buggy over een strand tegen allerlei tegenstanders. In tegenstelling tot veel andere games is het niet de bedoeling dat je de finish bereikt, maar dat je zo ver mogelijk in het level komt. Je krijgt namelijk een beperkt aantal seconden de tijd om de volgende checkpoint te bereiken. Probeer daarom alle obstakels te vermijden zodat je zo hard mogelijk door het level kunt rijden en zoveel mogelijk checkpoints kunt passeren voordat de tijd op is. Onderweg kom je daarnaast munten tegen die je kunt verzamelen om upgrades te kunnen kopen en je buggy sneller te maken. Beach Buggy Blitz is een leuke game die heerlijk speelt en ook nog eens gratis beschikbaar is. Een aanrader voor op het strand dus!

Weet jij op tijd de volgende checkpoint te bereiken?

Dumb Ways to Die

Is racen niet helemaal je ding? Dan kan je je ook prima vermaken met Dumb Ways to Die. De game vraagt je allerlei opdrachten zo snel mogelijk uit te voeren om te voorkomen dat de hoofdrolspeler op domme wijze om het leven komt. Denk hierbij aan het verwijderen van een stuk brood uit een broodrooster met behulp van een vork, zonder eerst de stekker te verwijderen. Raak je de zijkanten van de broodrooster? Dan word je geëlektrocuteerd. In een ander geval staan drie mannetjes te wachten op de rand van het perron. Zij hebben allen een koptelefoon op en horen de aanstormende trein dus niet aankomen. Het is aan jou de mannetjes zo snel mogelijk achter de gele lijn te plaatsen. Ben je te laat? Dan worden zij aangereden door de trein. Probeer een zo'n hoog mogelijke score te behalen door zoveel mogelijk opdrachten achter elkaar succesvol te volbrengen. Dumb Ways to Die is een spel die je reactiesnelheid en concentratie flink op de proef stelt. Een leuke game voor op het strand! Dumb Ways to Die is gratis te downloaden in de App Store.

Kan jij de opdracht volbrengen en voorkomen dat de mannetjes op domme wijze om het leven komen?

0 Reactie(s) op: Vijf leuke iPhone-apps voor op het strand

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.