Vodafone adviseert Britse iPhone 4S-gebruikers iOS 6.1 niet te installeren

Door: wouter-hoeffnagel | 10 februari 2013 16:41

Nieuws

Vodafone raadt Britse klanten die gebruik maken van de iPhone 4S aan niet te updaten naar iOS 6.1. De nieuwe versie van iOS 6 kan volgens de provider leiden tot verbindingsproblemen met het Vodafone-netwerk.

Alleen in Groot-Brittannië waarschuwt Vodafone zijn klanten momenteel voor het probleem. Vodafone Nederland meldt op zijn forum op de hoogte te zijn van de problemen waar zijn zusterbedrijf in Groot-Brittannië tegenaan loopt. De telecomprovider stelt in Nederland tot nu toe echter geen klachten over vergelijkbare problemen te hebben ontvangen.

Problemen melden bij Vodafone

Het advies de update naar iOS 4.1 links te laten liggen geldt voorlopig dan ook niet voor Nederlandse gebruikers. Vodafone Nederland belooft het probleem nauwlettend in de gaten te houden. Het bedrijf roept klanten die gebruik maken van de iPhone 4S eventuele problemen na het installeren van iOS 6.1 te melden op zijn forum.

Verschillende Nederlanders iPhone 4S-gebruikers melden inmiddels op het Vodafone-forum dat de update naar iOS 6.1 inderdaad tot onder andere instabiele 3G-verbinding heeft geleid. Ook melden gebruikers sinds de update problemen te hebben hun iPhone 4S met een WiFi-netwerk te verbinden.

0 Reactie(s) op: Vodafone adviseert Britse iPhone 4S-gebruikers iOS 6.1 niet te installeren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.