Waarom de iPhone beter is dan de Galaxy S4

Door: | 18 maart 2013 06:03

Apple

Waarom de iPhone beter is dan de Galaxy S4? Dat gaan we je niet vertellen want we hebben de Galaxy S4 nog niet echt in onze handen gehad. Wie het je wel vertelt, is Apple.

De productpagina (zie ook dit artikel van gisteren op MacWorld), is er duidelijk op gericht mensen voor de iPhone te laten kiezen in plaats van voor een andere telefoon.

De redenen waarom volgens Apple de iPhone de beste keus is, zullen je niet onbekend voorkomen en laten zich wel raden. Er wordt geschermd met het betrouwbare Appstore systeem, de krachtige A6 chip, het prettige batterijleven, Siri, iCloud, en de goede camera van de iPhone 5. En natuurlijk met het Retina display.

Vlak voor de lancering van de S4 opende Apple's marketingdirecteur Phil Schiller de aanval op Androidtelefoons met het statement dat het problematisch is dat het besturingssysteem niet wordt gemaakt door de fabrikant van de toestellen. Dat is bij Apple zoals jullie weten wel het geval, en volgens Schiller zorgt dat WEL voor een naadloze samenwerking.

De productpagina wordt zelfs op de mail gezet naar bestaande iPhone 5 klanten, zo kun je hier lezen op cNet. Daar schrijven ze: "But for Apple to feel it needs to offer this hasty reminder of its phone's virtues does suggest an acknowledgment that the Galaxy S4 is giving it more than a little fright."

Wat denken jullie?

Nou ja. Bang. Wat denken jullie? Is het een zwaktebod van Apple om als reactie op de lancering van de Samsung Galaxy S4 een productpagina op het web te zetten met de voordelen van de iPhone5? Of is dit gewoon zoals kennelijk het spel in de smartphone markt van vandaag gespeeld moet worden. Ook door Apple....