Webradio: De radio wordt onderdeel van je computer

Door: robin-smit | 11 mei 2013 13:36

Review

Er gaat niets boven wat productiviteit-verhogende muziek wanneer je achter computer zit. Nu zijn er vandaag de dag oneindig veel manieren om naar muziek te luisteren, maar er zijn er weinig die zo mooi met jouw computer samensmelten als de Webradio app.

Webradio is een app voor Windows 8 die je de mogelijkheid geeft om te luisteren naar verschillende radiostations die online uitzenden. Binnen de app kan je met één druk op de knop een uitgelicht radiostation starten, maar je kan ook op je gemak bladeren door de honderden radiostations die app te bieden heeft.

Een erg handige functie in Webradio is de mogelijkheid om je favoriete radiostations als tegel op het startscherm van jouw computer te plaatsen. Hiermee kan je die radiostations altijd met één druk op de knop starten. Wat we hierbij wel jammer vinden is dat de app wel wordt geopend voordat het radiostation begint te spelen. We hadden graag gezien dat deze radiostations op de achtergrond zouden starten wanneer je ze selecteert.

Kortom

Webradio is een handige app voor Windows 8 die online radiostations integreert in jouw computer. Zo heb je vanuit de app toegang tot honderden radiostations die je met één druk op de knop kan starten. Jouw favoriete stations kan je als tegel toevoegen aan het startscherm van je computer, zodat je deze altijd extra snel kan starten.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: Windows 8

Download Webradio in de Windows Maketplace

0 Reactie(s) op: Webradio: De radio wordt onderdeel van je computer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.