Week Agenda Ultimate: De analoge, digitale agenda

Door: Robin Smit | 27 mei 2013 17:17

Apple

We zien de laatste tijd dat digitale agenda’s steeds geavanceerder worden. Zo lijk je er tegenwoordig niet meer bij te horen zonder geavanceerd planningssysteem of een revolutionaire weergave-modus voor al je afspraken. Ben je hier nu niet zo van en verkies je traditioneel boven revolutionair, dan is er nu Week Agenda Ultimate.

Week Agenda Ultimate is een digitale agenda voor je iPhone of iPad die wat betreft vormgeving erg doet denken aan de fysieke agenda zoals we hem van van een jaar of tien geleden kennen. Zo kan je letterlijk door je agenda heen bladeren en worden al je afspraken netjes tussen de lijntjes bij de betreffende dag geplaatst. Hierbij valt op dat deze conservatieve benadering van de agenda behoorlijk overzichtelijk is en bovendien fijn werkt.

Naast de weekweergave biedt Week Agenda Ultimate geen andere weergaven. Normaal gesproken zouden we een dergelijke app hier op afrekenen, maar aangezien we dit ook niet mogen verwachten bij het traditionele papieren boekje, zullen we dit voor lief nemen. Misschien is het zelfs al iets te luxe dat Week Agenda Ultimate wel een portretstand heeft.

Het toevoegen van een afspraak in de app werkt eenvoudig door je vinger ingedrukt te houden op de dag waarop je de afspraak wil maken. met deze oplossing blijft de interface verder relatief kaal en dat werkt fijn. Ook werkt Week Agenda Ultimate perfect samen met de standaard agenda op je iPhone of iPad. Zo worden alle bestaande afspraken geïmporteerd en is er ondersteuning voor meerdere virtuele agenda’s.

Kortom

Week Agenda Ultimate is een digitale agenda die terug gaat naar het analoge tijdperk. Zo oogt de app als een traditionele, papieren agenda zoals we die van enkele jaren geleden kennen. Deze aanpak houdt de app eenvoudig en hiermee fijn in het gebruik.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Download Week Agenda Ultimate in de AppStore

2 Reactie(s) op: Week Agenda Ultimate: De analoge, digitale agenda

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 2 september 2014 12:21 Anoniem
  ik ga beffen
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 27 januari 2015 13:21 Anoniem
  Dat zoek ik nou! maar dan voor Android!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.