Weekoverzicht: MacBook Air met AMD-processor en Siri op alle iOS-apparaten

Door: wouter-hoeffnagel | 19 november 2011 09:00

Nieuws

Apple ontwikkelde een MacBook Air met AMD-processor. Daarnaast is het bedrijf op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van een universele oplader voor MacBooks, iPads en iPhones. Ook blijkt Siri met behulp van een jailbreak op alle iOS-apparaten te draaien. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

'MacBook Air met AMD-processor werd op het laatste moment geannuleerd'

Apple heeft volgens geruchten afgelopen lente een MacBook Air ontwikkeld die draait op de Fusion LIano-processor van AMD. Het apparaat zou door productieproblemen op het laatste moment in de prullenbak zijn verdwenen.

Universele oplader voor MacBooks, iPads en iPhones op komst

Apple werkt aan een universele oplader die overweg kan met verschillende voltages. Met de adapter kan je bijvoorbeeld je MacBook Pro, iPad en iPhone gelijktijdig opladen.

Apple lanceert iTunes Match

Apple heeft iTunes Match gelanceerd. De update is onderdeel van iTunes 10.5.1, die vanaf vandaag aan het publiek beschikbaar is gesteld. De dienst is voorlopig helaas alleen in de Verenigde Staten beschikbaar.

Apple's Siri werkt nu op elk mobiel apparaat

Hackers hebben de persoonlijke Apple-assistent Siri ontleed. Hierdoor is de virtuele spraakhulpdienst op elk mobiele apparaat te gebruiken.

Apple ruilt first gen iPod nano's in wegens batterijfout

Hoewel Apple in 2009 ook iPod nano's inruilde vanwege een batterijfout, was dit enkel in Korea. Nu adviseert het bedrijf eigenaars van de originele iPod nano wereldwijd hun apparaat, dat gekocht is tussen september 2005 en december 2006, op te sturen om een nieuwe te ontvangen.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: MacBook Air met AMD-processor en Siri op alle iOS-apparaten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.