Weekoverzicht: Meerdere modellen HDTV op komst en de beste apps en muziek van 2011

Door: wouter-hoeffnagel | 10 december 2011 12:00

Nieuws

Apple werkt waarschijnlijk aan drie verschillende HDTV-modellen. De Europese antitrust-waakhond verdenkt Apple en vijf uitgevers ervan prijsafspraken te hebben gemaakt rondom e-books. Ook zijn de beste apps en muziek bekend gemaakt in de iTunes/App Store Rewind 2011. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Apple HDTV verschijnt eind 2012 in drie maten op de markt

Apple lanceert in het laatste kwartaal van 2012 de Apple HDTV. Het apparaat wordt beschikbaar in drie modellen, waaronder een 32 inch- en 55 inch-model. De HDTV's zou een nieuwe generatie processor bevatten, die ook in de iPad 3 te vinden zal zijn.

Apple en uitgevers verdacht van e-bookkartel

De Europese antitrust-waakhond onderzoekt of Apple en vijf uitgevers prijsafspraken hebben gemaakt bij de verkoop van e-books. Het maken van afspraken zou een nadelige invloed hebben gehad op de e-bookconcurrentie in Europa.

iTunes/App Store Rewind 2011: Instagram verkozen tot beste iPhone-app en djay tot beste iPad-app

Apple heeft de winnaars van iTunes/App Store Rewind 2011 bekend gemaakt. De App Store Rewind is een jaarlijkse verkiezing waarbij de beste iPhone- en iPad-apps van het jaar worden gekozen. Tijdens de iTunes Rewind worden de beste artiesten en muziek die in 2011 via de iTunes Store zijn verkocht bekend gemaakt.

'iPad 3 wordt dikker dan de iPad 2'

De iPad 3 wordt dikker dan zijn voorganger. Desondanks kan je de Smart Cover van de iPad 2 gewoon op de iPad 3 gebruiken. Het is onbekend waarom het apparaat dikker wordt.

Apple's '12 dagen cadeaus'-actie: gratis apps, muziek en boeken

Apple organiseert dit jaar weer de '12 dagen cadeaus'-actie. Tijdens de actie ontvang je 12 dagen lang dagelijks een gratis app, nummer of boek. Met behulp van de '12 dagen cadeaus'-app blijf je op de hoogte van alle cadeaus.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: Meerdere modellen HDTV op komst en de beste apps en muziek van 2011

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.