Weekoverzicht: pod2g deelt exploit met Chronic Dev Team en Steve Jobs wint Trustee Grammy Award 2012

Door: wouter-hoeffnagel | 24 december 2011 10:00

Nieuws

Hacker pod2g heeft besloten de exploit die een untethered jailbreak van iOS 5 mogelijk maakt te delen met het Chronic Dev Team. Brandstofcellen kunnen MacBooks mogelijk weken voorzien van stroom. Steve Jobs heeft de Trustee Grammy Award 2012 gewonnen. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Pod2g deelt exploit met Chronic Dev Team

Pod2g heeft besloten zijn exploit voor iOS 5 te delen met de leden van het Chronic Dev Team. De hacker hoopt hierdoor het ontwikkelen van een untethered jailbreak voor iOS 5 te versnellen.

Brandstofcellen kunnen MacBooks weken van stroom voorzien

Apple werkt aan notebooks die draaien op brandstofcellen in plaats van batterijen. Door de overstap naar brandstofcellen kunnen de laptops dunner en lichter worden.

Steve Jobs wint Trustee Grammy Award 2012

The Recording Academy heeft de winnaars van de jaarlijkse Special Merit Grammy Awards bekend gemaakt. Steve Jobs is de winnaar van de Trustee Award 2012. Dit is een award die wordt uitgereikt aan personen die een grote bijdrage hebben geleverd aan de muziekindustrie, zonder daadwerkelijk muziek te maken.

Eerste klanten ontvangen vervangende iPod nano 6G

Het is zeker! Apple vervangt de teruggeroepen eerste generatie iPod nano's voor iPod nano's van de zesde generatie. De eerste klanten hebben hun zesde generatie nano inmiddels binnen gekregen.

iTunes Match in Nederland vertraagd door onderhandelingen met Buma/Stemra

Apple lanceerde onlangs iTunes Match in een aantal Europese landen. Helaas zat Nederland hier nog niet bij. De Nederlandse auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra blijkt nog in onderhandeling te zijn met Apple om de rechten van componisten en tekstschrijvers veilig te stellen.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: pod2g deelt exploit met Chronic Dev Team en Steve Jobs wint Trustee Grammy Award 2012

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.