Windows-gebruikers mogen Apple-event niet zien

Door: jasper-bakker | 23 oktober 2012 16:12

Nieuws

Apple biedt een openbare stream van zijn aankondiging vanavond, maar dan alleen voor gebruikers van zijn Mac OS X of iOS. De Quicktime-uitzending is niet beschikbaar voor Windows.

De live stream vereist voor computergebruikers versie 4 van Apple's browser Safari, draaiend op Mac OS X-versie 10.6 of nieuwer. Voor mobiele gebruikers stelt de iPad-maker versie 4.2 van iOS als minimum. Daarnaast is de verwachte aankondiging van de iPad mini vanavond ook te volgen op de mediaspeler Apple TV, maar dan wel de tweede of derde generatie daarvan.

Apple TV vervangt Windows

Bij eerdere evenementen heeft Apple Windows-gebruikers niet buitengesloten van toegang tot zijn live stream. Zo was de onthulling van de iPhone 5 in september ook te zien op Windows mits daarop Quicktime 7 was geïnstalleerd. De toenmalige vereisten voor Mac OS X en iOS waren hetzelfde als die nu gelden. Nieuw is wel de toevoeging van Apple TV voor het kijkpubliek.

In juni dit jaar was de oudere versie 3 van iOS nog de minimumvereiste voor dat iPhone- en iPad-besturingssysteem. Dat event was de openingstoespraak van Apple-ceo Tim Cook op ontwikkelaarsbijeenkomst WWDC van zijn bedrijf. Webwereld doet vanavond verslag van de nieuwste Apple-aankondiging.

0 Reactie(s) op: Windows-gebruikers mogen Apple-event niet zien

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.