Witte iPhone 4 krijgt andere nabijheidssensor

Door: jalmar-westerhoff | 27 april 2011 10:45

Nieuws

Gisteren meldde MacRumors dat de witte iPhone 4 al op een aantal plaatsen in Italië en België verkocht werd. De site kreeg foto's toegestuurd van enkele gelukkigen die al een exemplaar hadden weten te bemachtigen. Wat vooral opvalt is de andere nabijheidssensor.

Enkele shops hebben, vermoedelijk zonder toestemming van Apple, gisteren besloten om de witte iPhone 4 per direct in de verkoop te gooien. De koper uit België vertelde dat hij de witte iPhone zonder moeite kon kopen bij Mobistar in Antwerpen.

Ook in Italië is een gelukkige koper er al in geslaagd de witte iPhone 4 te bemachtigen. Via de site iSpazio lekte een aantal foto's uit. iSpazio meldde een paar weken terug al dat de witte iPhone 26 april te koop zou zijn in Italië, hun voorspelling bleek dus te kloppen.

Wat opvalt bij de ingezonden foto's is de nabijheidssensor op de witte iPhone 4. Bij de zwarte variant is deze subtiel weggewerkt terwijl deze bij het witte toestel duidelijk aanwezig is boven de speaker.

iPhoneclub meldde gisteren dat KPN inmiddels ook bevoorraad zou zijn, weliswaar is de vooraad witte iPhones erg krap: 700 16GB en 200 32 GB-modellen. De site meldt dat Mobistar Nederland vandaag de witte iPhone ook verkoopt.

Meer op MacRumors en Engadget.

0 Reactie(s) op: Witte iPhone 4 krijgt andere nabijheidssensor

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.