Zelf Animoji’s maken met Memoji

Door: Martin Gijzemijter | 04 juni 2018 21:41

Nieuws

De iPhone X mag dan niet zo succesvol zijn als Apple had gehoopt, maar dat is blijkbaar geen reden voor het bedrijf om te investeren in functies die alléén voor deze smartphones beschikbaar zijn. Tijdens de WWDC kondigde Apple een aantal nieuwe Animoji’s aan én de mogelijkheid om zelf dergelijke geanimeerde emoji’s te maken: de Memoji.

Met de komst van iOS 12 verschijnen er maar liefst vier nieuwe Animoji’s, te weten een spook, een koala een tijger en een T-Rex. Daarnaast is het straks ook mogelijk om je tong uit te steken, iets dat op dit moment nog niet mogelijk is.

Memoji

Veel interessanter is echter de mogelijkheid om zelf een Animoji te maken, genaamd Memoji. De mate van controle die je hierover krijgt is verrassend groot. Zo kun je een huidskleur kiezen, je hoeveelheid sproeten, een kapsel, haarkleur en de kleur van je ogen. Je kunt daarnaast ook allerlei accessoires toevoegen, zoals een oorbel, een bril, hoedjes, petjes enzovoort.

Stickers en effecten

Het gebruik van de Animoji’s wordt ook uitgebreid. Zo kun je vanaf iOS 12 voor het versturen van een Animoji (of Memoji in dit geval), stickers toevoegen en extra effecten. Stiekem is dit gewoon natuurlijk een kopie van wat Facebook en Snapchat doen, maar dat mag de pret niet drukken. Nu nog iemand vinden die óók een iPhone X heeft, al verwachten we dat de iPhones die eind dit jaar verschijnen, de Animoji’s ook ondersteunen.

0 Reactie(s) op: Zelf Animoji’s maken met Memoji

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.