Zo activeer je gratis Apple TV+

Door: Justin Doornekamp | 13 november 2019 17:14

Apple
How To

Apple TV+ is inmiddels beschikbaar in Nederland. En met een prijs van 4,99 euro per maand is Apple TV+ een van de goedkoopste streamingdiensten die er is. Ter vergelijking: het goedkoopste abonnement van Netflix kost al 8 euro en dan kun je films en series nog niet eens in HD bekijken. Toch is er een manier om nóg goedkoper gebruik te maken van Apple TV+.

Apple biedt de mogelijkheid om de streamingdienst zeven dagen gratis uit te proberen. In de Apple TV-app kun je op de knop Probeer Apple TV+ gratis drukken om de proefperiode te starten. Na zeven dagen gaat het betaalde abonnement in, tenzij je in de proefperiode het abonnement stopzet.

Heel jaar lang gratis

Maar dat is niet alles: het is zelfs mogelijk om de streamingdienst een heel jaar lang gratis te gebruiken. Daar zijn uiteraard wel wat voorwaarden aan gebonden.

Zo moet je na 10 september 2019 een iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV of Mac gekocht hebben bij Apple of een erkende Apple-dealer. Ook is de aanbieding slechts één keer per gezin geldig, ongeacht het aantal nieuwe apparaten dat je hebt gekocht. Bovendien moet je de aanbieding binnen drie maanden nadat je de Apple TV-app voor het eerst hebt geopend, activeren.

Kom je in aanmerking voor een jaar lang gratis Apple TV+? Zorg dan dat je je apparaat bijwerkt naar de laatste versie van het besturingssysteem. Open vervolgens de TV-app en dan zie je direct of je recht hebt op het gratis abonnement voor één jaar.

Zie je de aanbieding niet automatisch, dan kun je op de knop Abonneren drukken. Als je recht hebt op een gratis jaar, zal je de aanbieding daar kunnen vinden.

Na het bevestigen van het abonnement, kun je in de TV-app op je profiel rechtsboven klikken om te controleren of en wanneer het abonnement daadwerkelijk is ingegaan. Het is slim om in je agenda te zetten wanneer het jaarabonnement afloopt. Het abonnement loopt namelijk gewoon door, als je het niet zelf stopzet.

0 Reactie(s) op: Zo activeer je gratis Apple TV+

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.