'Call of Duty: Black Ops II onderweg naar Wii U'

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 12 juni 2012 10:39

Apps & Software

Het lijkt er sterk op dat Call of Duty: Black Ops II in november beschikbaar komt voor de Wii U. Dinsdag doken er namelijk enkele scans op uit tijdschrift Nintendo Gamer, waarin een preview van de Wii U-versie wordt besproken.

Veel weet het magazine echter niet over de Wii U-versie van Black Ops II te vertellen. Wel spreekt het artikel over 'speciale functies' die de Wii U GamePad naar de shooter kan brengen. "De Wii U-functies zullen echter pas in de volgende editie verder worden toegelicht", aldus Nintendo Gamer over de tabletcontroller.

Ook ontwikkelaar Treyarch lijkt enkele hints te hebben gegeven naar een Wii U-versie van hun nieuwe game. "Het is moeilijk er iets over te zeggen omdat het iets is waar we niet over praten", zegt studiobaas Mark Lamia tegenover GamesIndustry. "Ik ben er opzettelijk vaag over omdat we er niet over kunnen spreken."

Wii U Pro Controller

Volgens Lamia kan de tabletcontroller van de Wii U voor een bijzondere spel-ervaring zorgen. Daarbij is ook de komst van de meer traditionele Pro Controller volgens hem een positieve ontwikkeling. "Die controller lijkt uitstekend te zijn voor het spelen van first-person-shooters, iets waar wij natuurlijk in gespecialiseerd zijn", aldus Lamia.

Volgens tijdschrift Nintendo Gamer zal de Wii U-versie van Call of Duty: Black Ops II, net als de versie voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc, in november 2012 verschijnen. Dit zou dus betekenen dat Nintendo zijn nieuwe console voor die tijd in de winkels moet leggen, iets waar de Japanse consolebouwer nog altijd geen exacte datum voor heeft gegeven.

0 Reactie(s) op: 'Call of Duty: Black Ops II onderweg naar Wii U'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.