'Dark Souls onderweg naar pc'

© PXimport

'Dark Souls onderweg naar pc'

Geplaatst: 21 maart 2012 - 08:49

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

Het lijkt er sterk op dat Dark Souls na een release op de Xbox 360 en PlayStation 3 alsnog naar de pc komt. Een bevestiging hiervoor heeft uitgever Namco Bandai echter nog niet gegeven.

In de jongste editie van het Australische tijdschrift PC Powerplay wordt op de laatste pagina een voorproefje gegeven van hetgeen er volgende maand in het blad besproken wordt. Op de zwarte pagina staat enkel 'you died' te lezen, een tekst die gamers van de zeer moeilijke game veelvuldig te zien krijgen.

Hoewel dit allesbehalve een bevestiging is van de pc-versie, lijkt Namco Bandai binnenkort wel iets groots aan te kondigen rond Dark Souls. Zo heeft de uitgever een nieuwe app gelanceerd op de Facebook-pagina van deze game, waarop een muur te zien is die steeds verder afbrokkelt. Dit naarmate steeds meer mensen de pagina 'leuk' vinden.

Namco Bandai

Verwacht wordt dat middels deze app binnenkort bekend gemaakt zal worden dat Dark Souls onderweg is naar de pc. Kort na de lancering van de game op de thuisconsoles werd er door gamers een petitie in het leven geroepen om Namco Bandai ervan te overtuigen de RPG alsnog naar de pc te brengen. De uitgever liet destijds al weten open te staan voor een pc-versie als hier voldoende vraag naar zou zijn.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten