'EA komt met bèta Battlefield 4'

Door: Elmar Rekers Elmar | 16 juli 2012 11:07

Apps & Software

Het lijkt er sterk op dat Electronic Arts een bèta in aantocht heeft voor Battlefield 4. De uitgever verklapt het bestaan van het voorproefje op Battlefield 4 per ongeluk in een advertentie voor Medal of Honor: Warfighter.

Gamers die een pre-order plaatsen op Medal of Honor: Warfighter, krijgen toegang tot de bètasessie voor Battlefield 4. Dat stond althans kortstondig vermeld in een advertentie binnen EA's eigen Origin-winkel. De banner is inmiddels van de dienst verwijderd.

Battlefield 4-demo

Wanneer de bètasessie van start gaat, werd niet vermeld. EA liet eind 2011 al weten dat Battlefield 4 in ontwikkeling was, maar over een demo van het schietspel was tot op heden nog niets bekend. Of een pre-order op Warfighter daadwerkelijk toegang geeft tot de bèta van de nieuwe Battlefield, heeft EA nog niet bevestigd na het offline halen van de advertentie.

EA zal op 25 oktober een vervolg lanceren op de first-person-shooter Medal of Honor uit 2010. Deze game ging ruim 5 miljoen keer over de toonbank. Wanneer Battlefield 4 gaat verschijnen is nog onduidelijk. Verwacht wordt dat deze ongeveer een jaar na Medal of Honor: Warfighter op de planning staat.