Één tekst zegt meer dan duizend afbeeldingen

© CIDimport

Één tekst zegt meer dan duizend afbeeldingen

Geplaatst: 3 mei 2012 - 13:39

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Instagram is natuurlijk een geweldig middel om je foto's te delen met mensen over de hele wereld. Alhoewel foto's erg goed werken als het gaat om het overbrengen van een gevoel, belevenis of gebeurtenis, is het soms ook wel eens leuk teksten te delen met anderen. Met Tweegram is het nu mogelijk om korte teksten te plaatsen op Instagram.

Dit laatste is wat de makers van de app als voornaamste doel van de app aangeven. Tweegram kan echter beter worden omschreven als een app waarmee het mogelijk is om korte teksten van maximaal 135 tekens om te zetten naar een afbeelding. Hierbij kun je zelf kiezen hoe deze tekst eruit komt te zien. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je tekst virtueel op een envelop te drukken of het eruit te laten zien alsof het door een typemachine is geschreven. De effecten zijn niet hoogstaand, maar in de meeste gevallen wel erg leuk.

Deze afbeeldingen kunnen vervolgens worden gedeeld naar onder andere Instagram apps, Facebook, Twitter en het fotoalbum op je iPhone. Voor fanatieke gebruikers is er ook de mogelijkheid om het pro pakket aan te schaffen waarmee er onder andere geen limiet meer wordt gesteld aan het aantal gebruikte karakters en er nieuwe templates beschikbaar komen.

Kortom

Tweegram is een app waarmee het mogelijk is om korte teksten om te zetten naar leuk geïllustreerde afbeeldingen. Deze kunnen vervolgens onder andere via Instagram worden gedeeld. Eventueel is er ook de mogelijkheid meer functies bij de app te kopen waarmee ook langere teksten kunnen worden gebruikt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten