'FIFA Street zal laatste PES-fans overhalen'

Door: Elmar Rekers | 22 februari 2012 13:10

Apps & Software

Met de komst van FIFA Street verwacht Electronic Arts dat de laatste groep fans van Pro Evolution Soccer (PES) over de streep getrokken zullen worden. Dat zegt game director Gary Paterson tegenover website MCV.

"We hebben goede hoop dat de laatste hardcore PES-spelers geïnteresseerd zullen raken in FIFA Street", vertelt Paterson. "Tijdens onze rondreis door Europa hebben we al verschillende journalisten, die fan waren van PES, helemaal zien opgaan in deze game."

Naast het overtuigen van PES-spelers verwacht de ontwikkelaar ook dat FIFA Street de zogenoemde 'casual gamers' naar FIFA kan lokken. "Sommige gamers vinden FIFA-games gewoon wat intimiderend, en zij zullen op zoek zijn naar een eenvoudige spel-ervaring. Dit biedt ze een fijne eerste ontmoeting in de wereld van voetbalgames."

Druk FIFA-jaar

Fans van FIFA-games lijken met 2012 een druk jaar voor de boeg te hebben. Naast het aankomende FIFA Street is FIFA Football sinds vandaag beschikbaar voor de PS Vita, verschijnt later dit jaar naar verwachting FIFA 13 en lijkt ook het EK voetbal deze zomer een bijbehorende voetbalgame te krijgen.

FIFA Street verschijnt op 15 maart en zal beschikbaar zijn voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

0 Reactie(s) op: 'FIFA Street zal laatste PES-fans overhalen'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.