© CIDimport

"Hotmail with push"

Geplaatst: 7 september 2011 - 10:21

Aangepast: 16 november 2022 - 10:25

Redactie ID.nl

Deze mailclient heeft als slogan 'Hotmail with push'. Net als mailPro biedt mBoxMail uitstekende ondersteuning voor Hotmail en verwante Windows Live-domeinen.

De synchronisatie werkt prima en zoals de slogan al aangeeft ondersteunt mBoxMail ook push-notificatie. Wanneer je een e-mail ontvangt, verschijnt er dus een bericht op je iPhone-thuisscherm en klinkt er een signaal, net als bij een sms-bericht.

Heb je meerdere Hotmail- of Windows Live-adressen? Geen punt: mBoxMail laat toe dat je verschillende adressen instelt. Je kunt berichten verplaatsen naar andere mappen en je kunt mappen maken, aanpassen of verwijderen. Ook biedt mBoxMail de mogelijkheid om een viercijferige pincode in te stellen, zodat wordt voorkomen dat anderen je e-mailbox kunnen openen. Verder kun je met mBoxMail snel al je e-mails doorzoeken met de zoekfunctie. Bovendien is er een ingebouwde browser waarmee je direct websites kunt openen via links in e-mails, zonder dat je de applicatie hoeft te verlaten. Je kunt een flink aantal zaken in mBoxMail configureren. Zo kun je instellen hoeveel e mailberichten er moeten worden gesynchroniseerd: die van een of meerdere weken, die van enkele maanden, of alle mail die je ooit hebt ontvangen. Ook kun je een ander antwoordadres en een standaard e-mailhandtekening instellen.

Het is overigens aan te raden om deze handtekening aan te passen, want anders wordt er een reclameboodschap voor mBoxMail onder elk mailtje geplakt. Tot slot kun je ook nog 'Quiet Hours' aangeven, dat zijn de tijden waarop je niet wilt worden gestoord door push-notificaties.

Kortom

mBoxMail is al met al een uitstekende mailclient, en de push-optie is een unieke feature voor Hotmailgebruikers.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten