'Ice Cream Sandwich volgende week naar Galaxy S II'

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 05 maart 2012 13:07

Apps & Software

Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) komt volgende week beschikbaar voor de Galaxy S II. Dat kondigt Samsung Israël althans aan via zijn Facebook-pagina.

"Onlangs meldden we al dat we ermee bezig waren. Jullie geduld wordt nu beloond. Op 15 maart komt Android 4.0, ICS, uit voor de tienduizenden Galaxy S II-toestellen die zijn aangeschaft", aldus de Israëlische tak van Samsung. Of dit betekent dat de update ook in Nederland beschikbaar komt is nog onduidelijk.

Samsung kondigde eind 2011 aan dat Ice Cream Sandwich in het eerste kwartaal van 2012 naar de Galaxy S II zou komen. Mocht de update volgende week beschikbaar komen dan is Samsung een van de eerste fabrikanten die het nieuwe OS (als update) naar zijn smartphones brengt. Ook Sony en HTC zullen binnenkort Android 4.0 voor hun toestellen beschikbaar stellen.

Galaxy S III

Geruchten gaan dat Samsung de opvolger van de Galaxy S II in maart of april zal lanceren. Deze Galaxy S III zou direct geleverd worden met Android 4.0. Vorige week doken er berichten op waarin de mogelijke specificaties van Samsungs nieuwe vlaggenschip werden besproken. Zo zou het toestel een 1,5 GHz quadcore-processor krijgen en een 4,8 inch-beeldscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels.

0 Reactie(s) op: 'Ice Cream Sandwich volgende week naar Galaxy S II'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.