'MMO The Elder Scrolls in mei aangekondigd'

Door: Elmar Rekers | 16 maart 2012 13:30

Apps & Software

Bethesda en ZeniMax zullen in mei een MMO-game in het universum van The Elder Scrolls aankondigden. Dat zegt website Tom's Guide van drie afzonderlijke anonieme bronnen bevestigd te hebben gekregen.

Over een Elder Scrolls MMO gaan al lange tijd geruchten, en volgens Tom's Guide zal de online game in mei daadwerkelijk worden aangekondigd. The Elder Scrolls Online, zoal de game vermoedelijk gaat heten, zou momenteel in ontwikkeling zijn bij ZeniMax, het moederbedrijf van Bethesda.

Skyrim

Volgens de anonieme bronnen speelt de game zich een millennium voor de gebeurtenissen uit Skyrim af, en enkele honderden jaren voor de eerdere delen uit de serie. In de MMO zouden drie speelbare klassen beschikbaar zijn, verdeeld over drie symbolen: de leeuw, de draak en een roofvogel.

Na de onthulling in mei zal Bethesda The Elder Scrolls Online uitgebreid demonstreren tijdens de E3-beurs in juni en is deze ook aanwezig op QuakeCon. Zo claimt althans de website te weten. Het is al enige tijd bekend dat er een Elder Scrolls MMO in ontwikkeling is, maar officiële details zijn er tot op heden nog niet over vrijgegeven.

0 Reactie(s) op: 'MMO The Elder Scrolls in mei aangekondigd'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.