'Pc-gamers stoppen gemiddeld 75 uur in Skyrim'

Door: Elmar Rekers | 09 februari 2012 11:49

Nieuws

Gamers die Skyrim op de pc spelen stoppen gemiddeld 75 uur in deze RPG. Dat maakt Skyrim-director Todd Howard van Bethesda bekend tijdens een presentatie op de DICE Summit.

"De miljoenen pc-gamers die Skyrim spelen zitten nu al gemiddeld 75 uur in de game", zegt Todd Howard. Volgens de Bethesda-topman is deze RPG het bewijs dat games meer emotie en entertainment naar de consument brengen dat ieder ander medium.

"We kunnen dit zeer nauwkeurig voor de speler ontwerpen. Games zijn nu simpelweg de beste vorm van entertainment. We willen een verhaal vertellen middels de acties van de speler, en de reactie van de omgeving op deze acties. Maar wat er ook gebeurt, de speler heeft altijd de regie in handen", aldus Howard.

Steam record

Bethesda liet in december al weten dat er in amper een maand tijd 10 miljoen units van Skyrim waren verscheept en dat de game een absoluut downloadrecord op Steam had gevestigd. Gamers die de RPG overigens op de Xbox 360 spelen kunnen donderdag patch 1.4 verwachten. Deze zal weer enkele bugs uit de game verwijderen. Wanneer deze update beschikbaar komt voor de PlayStation 3 is nog onduidelijk.

0 Reactie(s) op: 'Pc-gamers stoppen gemiddeld 75 uur in Skyrim'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.