'PlayStation 4 en Xbox 720 worden onthuld op E3'

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 06 januari 2012 11:48

Apps & Software

Sony en Microsoft zullen beiden hun nieuwe thuisconsole in juni onthullen tijdens de E3-beurs in Los Angeles. Dat meldt althans website MCV vrijdag op basis van anonieme bronnen.

Om te voorkomen dat Nintendo met de Wii U alle aandacht opeist tijdens de aanstaande gamebeurs, zouden zowel Sony als Microsoft een klein voorproefje willen geven van hun nieuwe systeem. Concrete details over de PlayStation 4 en de nieuwe Xbox worden er nog niet gegeven.

Mochten we op de E3 daadwerkelijk de PS4 en een nieuwe Xbox te zien krijgen dan zal het voor het eerst in de geschiedenis van de beurs zijn dat de drie fabrikanten het in één jaar zo direct tegen elkaar opnemen. Verwacht wordt dat Nintendo groots gaat uitpakken rond de nieuwe Wii U console, met exclusieve games, een releasedatum en prijzen.

PlayStation 4

Er gaan al enige tijd geruchten dat Microsoft in 2012 een opvolger van de Xbox 360 gaat aankondigen. Sony zou echter tegenover zijn zakelijke partners hebben verklaard dat ze ditmaal niet achter de feiten willen aanlopen en gelijktijdig met de PlayStation 4 op de proppen zullen komen. De E3 vindt dit jaar plaats tussen 5 en 7 juni.

0 Reactie(s) op: 'PlayStation 4 en Xbox 720 worden onthuld op E3'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.