'Rockstar lanceert Grand Theft Auto V in oktober'

Door: Elmar Rekers | 10 april 2012 14:54

Nieuws

De release van Grand Theft Auto V zal in oktober plaatsvinden. Dat meldt website Joystiq op basis van een online cv en het LinkedIn-profiel van Rockstar-medewerker Alexander O'Dwyer.

O'Dwyne is sinds februari bij Rockstar North in dienst als animator en heeft volgens Joystiq op zijn LinkedIn-profiel en in een online cv informatie vrijgegeven over de release van GTA V. Beide pagina's zijn inmiddels offline gehaald. Zowel O'Dwyne als Rockstar hebben nog niet op de geruchten gereageerd.

Release GTA V

Na de onthulling van de eerste GTA V-trailer eind vorig jaar, doken er verschillende geruchten op dat Rockstar de game al in 2012 wil gaan uitgeven. Ook een vermeend stagiair van Rockstar liet vorige week weten dat de nieuwe sandboxgame al voor zo'n 87 procent klaar was.

Rockstar zelf heeft nog altijd niets prijsgegeven over de release van Grand Theft Auto V. Wel liet de spellenmaker in februari weten dat het nog enkele maanden zou duren voordat er überhaupt meer details over de game zouden worden vrijgegeven. Veel analisten verwachten, mede door de terughoudendheid van Rockstar, dat GTA V pas in 2013 zal verschijnen.

[youtube]QkkoHAzjnUs[/youtube]

0 Reactie(s) op: 'Rockstar lanceert Grand Theft Auto V in oktober'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.