[UPDATE] Call of Duty: Black Ops 2 verschijnt 13 november

Door: Elmar Rekers | 01 mei 2012 11:23

Apps & Software

Call of Duty: Black Ops 2 zal op 13 november naar de Xbox 360 en PlayStation 3 komen. Dat blijkt uit pre-orderkaarten van de Amerikaanse winkelketen Target die zijn uitgelekt.

Naast de releasedatum lijkt dus ook bevestigd te worden dat Black Ops 2 de subtitel van de nieuwe Call of Duty-game wordt. Een officiële bevestiging van de game wordt komende nacht verwacht. Activision zal de shooter namelijk uit de doeken doen tijdens de NBA playoffs in de Verenigde Staten.

Treyarch

Hoewel bekend is dat Treyarch weer als ontwikkelaar aantreedt voor de nieuwe Call of Duty-game, zijn er tot op heden nog geen officiële details vrijgegeven. Geruchten gaan dat Black Ops 2 zich tien tot vijftien jaar in de toekomst zal afspelen. De eerste Black Ops plaatste de speler in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw.

Hoewel er enkel pre-orderkaarten voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zijn opgedoken, wordt verwacht dat de first-person shooter in november ook beschikbaar komt voor pc-gamers. Daarnaast gaan er geruchten over een PS Vita-versie van Black Ops 2.

[UPDATE]

De officiële website van Call of Duty: Black Ops 2 is dinsdag vroegtijdig live gegaan. Hierop wordt zowel de titel als de releasedatum van 13 november bevestigd. De website is nog niet volledig operationeel want de eerste trailer die wordt genoemd kan nog niet worden afgespeeld.

0 Reactie(s) op: [UPDATE] Call of Duty: Black Ops 2 verschijnt 13 november

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.