'Xbox 720 krijgt HD-tabletcontroller'

Door: Elmar Rekers | 10 februari 2012 14:48

Apps & Software

Via het Britse tijdschrift Xbox World duiken deze week nieuwe geruchten op over de Wii U-achtige tabletcontroller die Microsoft mogelijk bij zijn nieuwe Xbox gaat leveren.

Volgens het magazine zal er op de tabletcontroller van de Xbox 720 een HD-touchscreen te vinden zijn. Hiermee zou de spelconsole dezelfde gameplay-ervaring moeten gaan bieden als Nintendo's aankomende Wii U.

"In tegenstelling tot Nintendo's logge controller, zal de Microsoft-tablet meer weg hebben van de PlayStation Vita en Apple's iPad", claimt Xbox World op basis van anonieme bronnen. "Het is een HD-scherm dat omringt is met de bekende Xbox-knoppen en joysticks."

Onderweg games spelen

Volgens de bronnen van het tijdschrift zullen gebruikers niet alleen games spelen met deze tablet maar zal deze ook gebruikt worden voor het bedienen van de tv, het surfen op internet en kunnen hiermee zelfs games onderweg gespeeld worden.

Geruchten over de opvolger van de Xbox 360 lijken vooral de laatste weken sterk aan te zwellen. Hoewel Microsoft een onthulling van de Xbox 720 op de E3 stellig tegenspreek, zijn er veel bronnen die melden dat de nieuwe console weldegelijk zijn opwachting zal maken op deze gamebeurs. De E3 vindt dit jaar wederom in Los Angeles plaats tussen 5 en 7 juni.

0 Reactie(s) op: 'Xbox 720 krijgt HD-tabletcontroller'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.