Op naar het WK met deze 10 iPad-apps

Door: Richard Veenstra | 03 juni 2014 12:00

Apps & Software

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2

Het WK voetbal staat voor de deur en uiteraard hebben we daar met z'n allen enorm veel zin in. En dankzij deze apps wordt de voorpret alleen maar groter. Wij hebben de leukste iPad-apps geselecteerd om je voor te bereiden op het wereldkampioenschap.

FIFA Official App

Prijs: Gratis

De officiële app van de FIFA is niet speciaal gericht op het WK, maar heeft natuurlijk een uitgebreide nieuwssectie over de nationale teams. Tik op een poule om te zien welke teams wanneer spelen en voeg de wedstrijden eenvoudig toe aan de agenda van je iPad. Informatie over de speelsteden is ook terug te vinden in de app en de komende weken zal er meer en meer informatie over de teams toegevoegd worden aan de app om voor de ultieme voetbalkoorts te zorgen.

FIFA 14 by EA SPORTS

Prijs: Gratis (+ in-app-aankopen)

FIFA 14 is het bekendste voetbalspel voor de iPad en ondanks dat er geen speciale versie is voor het wereldkampioenschap in Brazilië, is de app geweldig om in de sfeer van het WK te komen. Selecteer een competitie en speel realistische wedstrijden met behulp van veegbewegingen. Het mooiste is dat de app gratis te gebruiken is. Let er wel even op dat je genoeg ruimte op je iPad hebt, het spel neemt maar liefst 1,2 gigabyte in beslag.

Brazil 2014 Mastermind HD Free

Prijs: Gratis

De perfecte voorbereiding op het WK doe je met deze app. Aan de hand van vragen wordt getest hoeveel jij van één van de grootste sportevenementen ter wereld afweet. Want uiteraard is het heel belangrijk om je feiten op een rijtje te hebben als je straks met je vrienden op de bank zit. Door goede antwoorden te geven, gaat de bal richting het doel van de tegenstander, uiteindelijk zul je met genoeg goede antwoorden een doelpunt scoren. De betaalde versie kost je 0,89 euro en heeft 500 vragen in plaats van 80.

WK Pool HD

Prijs: € 0,89

Bij een WK hoort natuurlijk een voetbalpool. Met de app WK Pool HD gaat dit erg makkelijk. Log in met je Facebook-profiel of gebruik je emailadres om je aan te melden. Hierna kun je een nieuwe pool aanmaken en spelers uitnodigen. Vervolgens kies je welke wedstrijden je wilt laten meedoen in de pool, je hoeft dus niet alle 64 wedstrijden aan je pool toe te voegen. Geef je voorspellingen in en vink aan wie allemaal al betaald heeft. Iedereen in de pool kan tijdens het WK kijken hoe hij of zij ervoor staat.

Brazil 2014 - World Cup

Prijs: € 0,89

De app World Cup 2014 - Brazil ziet er niet zo gelikt uit als de app van de FIFA, maar heeft wel aardig wat informatie aan boord. Zo kun je van elk team de (voorlopige) selectie zien en vind je informatie over alle spelers. Op een kaart wordt duidelijk waar de speelsteden te vinden zijn en als je op het voetballetje tikt zie je hoe het stadion eruitziet. Alle statistieken van de wedstrijden vind je er terug, inclusief de kwalificatiewedstrijden.

0 Reactie(s) op: Op naar het WK met deze 10 iPad-apps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.