15 iPad-apps voor het ultieme kerstdiner

Door: evi-maquoi | 07 december 2014 09:39

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4

Staat er een feestje op het programma? Kerstdiner met je naaste familie? Dan heb je ongetwijfeld uitnodigingen, lekkere hapjes en drankjes of zelfs een volwaardig feestmenu nodig. Met je iPad in de aanslag klaar je de klus in een handomdraai. We serveren je onze 15 favoriete feest-apps.

Gulab - Invite Maker

Prijs: € 1,79 (+ in-app-aankoop)

Score: 3,5 / 5

Wil je snel enkele vrienden op een leuke manier uitnodigen voor een feestje? Dan heb je Gulab nodig. Maak een foto, gebruik een bestaande afbeelding uit je filmrol of kies voor een blanco canvas. Voeg tekst toe en wijzig eventueel het lettertype, de tekstgrootte en kleur. Vervolgens kun je nog stickers of kaders toevoegen. Klaar? Gebruik de Preview-knop om een voorvertoning te bekijken en verstuur daarna de uitnodiging via Facebook, Twitter of e-mail.

Makr

Prijs: Gratis (+ in-app-aankopen)

Score: 4,5 / 5

Geen feest zonder uitnodigingen. Dankzij Makr ontwerp je in een handomdraai de coolste kaartjes. De app zit boordenvol sjablonen die je in enkele tikjes en swipes kunt omtoveren tot uitnodigingen, bedankt-kaartjes, menu's, naamkaartjes voor de tafelschikking enzovoort. Kies een thema of ga helemaal zelf aan de slag met een blanco ontwerp. Klaar? Via de in-app-aankoop DIY Home Printing PDF (1,79 euro) kun je je creaties in pdf-formaat opslaan om ze thuis zelf af te drukken.

EventAssist

Prijs: Gratis

Score: 3 / 5

Plan je een iets groots? Een huwelijk of een heus verjaardagsfeest? Daar komt wel wat organisatie aan te pas. Dankzij EventAssist vergeet je niets. Er zijn allerlei tools om je gasten te beheren, takenlijstjes aan te maken en tijdsschema's in elkaar te steken. De app is alleen in het Engels beschikbaar maar werkt wel gebruiksvriendelijk. Ook handig is dat gasten tijdens het feest hun e-mailadres in deze app kunnen achterlaten, zodat jij later de feestfoto's snel kunt doorsturen.

Toca Tea Party

Prijs: € 2,69

Score: 4,5 / 5

Wil je tijdens je eigen feest de kinderen even zoet houden? Dan is een leuke gerelateerde app Toca Tea Party. Plaats je iPad tussen maximaal drie kinderen en laat hen een eigen theefeestje houden. Ze kunnen de virtuele tafel dekken, borden kiezen, drankjes serveren en taart smullen. Kopje thee omgestoten? Met de doekjes kun je alles opvegen. Leuk is dat je elke keer andere tafellakendessins voorgeschoteld krijgt. Om extra sfeer te creëren, kunnen ze ook virtuele kaarsjes aansteken of de radio aanzetten.

0 Reactie(s) op: 15 iPad-apps voor het ultieme kerstdiner

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.