18 blitse gadgets voor kantoor

Door: richard-veenstra | 08 oktober 2018 06:11

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Pagina 2: Praktische gadgets
  3. Pagina 3: Grappige gadgets

Het voelt alsof de vakantie alweer eeuwen geleden is en het lange staren naar je beeldscherm begint je tegen te staan. Of je nu een plek thuis hebt of op kantoor, het is wel jóuw werkplek. Tijd om het in te richten. Wij geven 18 praktische en minder praktische gadgets voor kantoor.

Microsoft Surface Dock

Prijs: ca. € 185,-
www.microsoft.com


De Microsoft Surface Pro is een prachtige apparaat, maar als je het op je bureau hebt staan, komen er heel wat kabels uit. Dat kan anders! Met dit dock van Microsoft komt er maar één kabel uit je Surface Pro 4; het kastje met alle aansluitingen kun je verbergen op of onder je bureau. Het dock heeft vier usb3.0- en twee mini-displaypoorten, evenals een gigabit- en audioaansluiting. Het enige nadeel? Met om en nabij de 185 euro slaat de dock wel een flinke deuk in je portemonnee.

Trust Cyclone

Prijs: € 21,95
www.trust.com

Deze stand zorgt er niet alleen voor dat je je laptop ergonomisch op je bureau kunt zetten, hij koelt de onderkant van je computer ook nog eens met de interne ventilatoren. Hiervoor heb je dan natuurlijk wel stroom nodig; die kun je uit je laptop halen via een usb-kabel. De stand is geschikt voor notebooks tot en met 16 inch en is voor iets meer dan 20 euro te vinden in diverse onlinewinkels.

Rain Design mStand

Prijs: € 59,95
www.raindesigninc.com

De mStand is speciaal ontworpen voor een MacBook, en dat straalt het hele design uit. Naast zilver is de stand ook beschikbaar in de Apple-kleuren goud en Spacegrijs. Doordat de stand van aluminium is gemaakt, fungeert het als een ‘heat sink’ en wordt je laptop minder warm dan wanneer je hem direct op je bureaublad zet. Je kunt een toetsenbord onder de stand kwijt en kabels worden netjes door het gat geleid. MacBooks tot 17 inch kunnen overigens gewoon op de stand staan en uiteraard mogen ook niet-Apple-laptops er gebruik van maken.

iFixit Essential Electronics Toolkit

Prijs: € 19,95
www.ifixit.com

Misschien niet voor op je bureau, maar zeker handig om in je bureaulade te hebben liggen. Met de Essential Electronics Toolkit van iFixit beschik je over allerlei handige gereedschappen die je nodig kunt hebben om even snel een harde schijf te wisselen, je brillenpootje bij te stellen of een klein computercomponent beet te pakken. De iFixit-gereedschapskit is een must have als je graag aan je apparatuur sleutelt.

Satechi USB-C Power Tester

Prijs: € 35,95
www.satechi.net

Een kabeltester voor usb-kabels, is dat nou echt nodig? Soms is het handig, aangezien er een wildgroei aan kabels is en je af en toe wilt weten wat het voltage en het ampère van de kabel is die je in je laptop steekt. Met de Power Tester van Satechi zie je dat allemaal duidelijk weergegeven op het display en herken je een slechte kabel meteen.

Technosmart Laptoptafel

Prijs: € 29,95
www.technosmart.nl

Een slimme laptopstand van Technosmart! Dankzij het handige design van de stand kun je je laptop in de voor jou meest ergonomische hoek zetten. Elk draaipunt is 360 graden te verstellen en kan maximaal 10 kilo dragen. Je kunt de stand opvouwen en indien nodig gemakkelijk meenemen. De gehele houder weegt zo’n anderhalve kilo en is gemaakt van kunststof.

0 Reactie(s) op: 18 blitse gadgets voor kantoor

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.