18 blitse gadgets voor kantoor

Door: richard-veenstra | 08 oktober 2018 06:11

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Pagina 2: Praktische gadgets
  3. Pagina 3: Grappige gadgets

Lexon Liquid Station

Prijs: € 37,-
www.lexon-design.com

De meeste pennenbakjes zien er een beetje saai uit. Dat geldt niet voor dit exemplaar van Lexon. De Liquid Station is gemaakt van gegoten plastic en kan naast je pennen ook zaken als je smartphone, post-its, visitekaartjes en boekjes herbergen. De Liquid Station is verkrijgbaar in het rood of in het grijs en is een echte blikvanger. De ‘vloeibare’ pennenhouder meet 25 bij 13 centimeter en weegt nog geen halve kilo.

Wacom Intuos Small

Prijs: € 69,99
www.wacom.com

Als je weleens last hebt van rsi, dan is het handig om jezelf aan te leren met een tekentablet te werken. Er is eigenlijk maar één merk dat hoogwaardige tablets biedt: Wacom heeft immers al jaren ervaring met het maken van dit soort tablets. De Intuos Small is zo groot als een A5’je en kost nog geen 70 euro. Het apparaat wordt met een speciale pen geleverd en de tablet zelf heeft vier toetsen die je aan verschillende functies kunt toewijzen.

Logitech Multidevice Keyboard K480

Prijs: € 47,95
www.logitech.com

Met dit toetsenbord van Logitech bedien je niet alleen je pc, ook je tablet of smartphone kun je met de K480 besturen. Handig is daarbij dat je je mobiele apparaat in de sleuf bovenin kunt zetten. Het bluetooth-toetsenbord werkt met alle besturingssystemen, inclusief Windows, macOS, iOS en Android. Stroom krijgt de K480 via interne AAA-batterijen die worden meegeleverd.

Dymo Labelprinter 450

Prijs: € 82,-
www.dymo.com

Je kunt natuurlijk zelf je enveloppen beschrijven, maar als je een heleboel brieven moet versturen, is een labelprinter een beter idee. Deze labelprinter van Dymo verbind je met een usb-kabel aan je pc en middels de speciale software print je eenvoudig verzendlabels, barcode-etiketten en badges. De software is beschikbaar voor zowel pc als voor Mac, maar je kunt ook direct vanuit Word, Excel of Outlook printen.

Deltaco USB-Ventilator Retro

Prijs: € 12,95
www.deltaco.eu

Bij een usb-ventilator denk je al snel aan een nutteloze, onooglijke plastic prul. Hoe anders is dat bij deze ventilator van Deltaco. Hij heeft een diameter van slechts 13 centimeter, maar ziet er geweldig uit. De ventilator heeft een retrodesign en is verkrijgbaar in zilver en zwart. De windmachine is zelfs op een powerbank aan te sluiten, zodat je onderweg ook verkoeling bij je hebt.

0 Reactie(s) op: 18 blitse gadgets voor kantoor

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.