18 blitse gadgets voor kantoor

Door: richard-veenstra | 08 oktober 2018 06:11

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Pagina 2: Praktische gadgets
  3. Pagina 3: Grappige gadgets

Mustard Super Hub

Prijs: € 11,70
www.justmustard.com

Een usb-hub hoeft er niet saai uit te zien. De Mustard Super Hub lijkt op een oude Nintendo-controller en heeft vier usb2.0-poorten, genoeg om je smartphone, tablet en een ander usb-apparaat mee op te laden. De usb-hub weegt slechts 53 gram en is 18 centimeter breed. De knoppen aan de bovenkant hebben helaas geen functie.

Big Enter Key

Prijs: € 8,54
www.miniinthebox.com

Bezig met een saai klusje waarbij je vaak op enter moet drukken? Ram niet op je toetsenbord, maar sla met je vuist op deze gigantische entertoets. De toets is gemaakt van zacht materiaal en veert lekker terug als je erop beukt. Je hoeft alleen de usb-kabel op je pc of Mac aan te sluiten en de toets functioneert meteen.

USB-bekerwarmer Cupcake

Prijs: € 15,90
www.cadeautjes.nl

Een warmhoudplaatje voor je koffie is sowieso al een leuke gadget voor op je bureau, maar als deze ook nog de vorm heeft van een cupcake, heeft hij zeker een plekje in deze Shortlist verdiend. De bekerwarmer is geschikt voor metalen bekers met een platte bodem; plastic mokken zijn niet geschikt. Het warmhoudplaatje is overigens ook in donutvorm beschikbaar.

Kabelbox

Prijs: € 7,95
www.megagadgets.nl

Deze gadget past erg goed bij de Entertoets waar je op kunt meppen. Deze Ctrl-toets is in feite een kabelbox en kan al je kabels, adapters en andere rommelige zooi verstoppen. De kabelbox is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, geel, groen en wit, en past dus hoe dan ook bij je kantoorinrichting. De toets meet 23 bij 10 centimeter en kan dus zelfs een kleine stekkerdoos uit het zicht laten verdwijnen.

Powerbank Floppy Disc

Prijs: € 9,75
www.gadgethouse.nl

O, die goede oude floppy’s met hun kabaal, traagheid en maffe vormgeving … Een echte floppydisk heb je waarschijnlijk niet meer op je bureau liggen, maar deze gadget biedt uitkomst. Deze floppy is een powerbank met een vermogen van 2500 mAh – genoeg om even je smartphone bij te laden als je geen stopcontact in de buurt hebt. En heb je wel een stekkerdoos op je bureau, dan zet je hem toch gewoon als accessoire op je bureau?

Picard-muismat

Prijs: $ 19,95 (plus verzendkosten)
www.thinkgeek.com

Een muismat, is dat nog een gadget? Uiteraard, zeker als Captain Jean-Luc Picard erop staat! Was hij als kapitein van de Enterprise al legendarisch, in meme-vorm is Picard met zijn facepalm wereldberoemd geworden. Wil je meer gadgets van Star Trek: The Next Generation kopen, neem dan eens een kijkje op de website van Thinkgeek. Hier vind je enorm veel coole originele merchandise van Star Trek.

Chain Chomp-lamp

Prijs: $ 49,95 (plus verzendkosten)
www.thinkgeek.com

Nog een leuke gadget die je op de website van ThinkGeek kunt bestellen: een bureaulamp in de vorm van een Chain Chomp, een van de bekende personages uit Super Mario. De lamp is 47 cm hoog, weegt ruim 3 kilo en is ongetwijfeld een highlight op je bureau. Je kunt de kop draaien zodat je overal op je bureau goed licht hebt. De bureaulamp heeft een ledlamp van 60 lumen die het zo’n 30 duizend uur moet uithouden.

0 Reactie(s) op: 18 blitse gadgets voor kantoor

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.