3 apps om boodschappen mee te doen

Door: | 31 oktober 2013 20:10

Apps & Software

Onder het motto 'leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker' zetten wij 3 handige manieren op een rij om boodschappenlijstjes te maken. Op deze manier heb je altijd en overal je lijstje bij de hand.

Appie-app

Albert Heijn doet goed zijn best om het halen van boodschappen makkelijker te maken. De Appie-app gaat dan ook veel verder dan simpelweg een lijstje maken. Door in te logen op je eigen AH-profiel, kan je het lijstje synchroniseren met je computer en smartphone. Als je geen smartphone hebt kan je het lijstje ook naar jezelf mailen of deze printen.

Selecteer vervolgens een AH-supermarkt om de app de snelste route te laten bepalen. Ook ingrediënten van een Allerhande-recept worden snel overgezet naar je boodschappenlijst. Je ziet in de app gelijk welke bonusaanbiedingen er zijn.

Daarnaast werkt de Appie-app ook nog eens zeer snel. Door je Bonuskaart hieraan te koppelen, zie je welke boodschappen je het meest hebt gekocht en kun je ze vervolgens weer handig toevoegen. Om snel producten op je lijstje te krijgen, kan je ook gebruikmaken van de barcodescanner of spraakherkenning. Uiteraard krijg je ook een overzicht van de dichtstbijzijnde winkels en actuele openingstijden.

Download de Appie-app voor Android of iOS

Kies gerechten of voer direct ingrediënten in.

Out of milk

De app Out of milk is duidelijk en overzichtelijk. Een prima boodschappenlijstje om altijd bij de hand te hebben. Je kunt barcodes scannen, boodschappen inspreken of boodschappen toevoegen uit je geschiedenis. Daarnaast kun je kiezen tussen verschillende soorten lijstjes: boodschappenlijst, voorraadlijst of een takenlijstje.

Je kunt je lijstjes vervolgens handig delen en synchroniseren. Hierdoor kan ook je partner nog snel wat toevoegen aan het boodschappenlijstje en weet je zeker dat je het niet vergeet.

Download Out of milk voor Android of iOS

Maak verschillende soorten lijstjes.

Synchroniseer je lijstjes zodat ze op verschillende apparaten te bekijken zijn.

Boodschappenlijst Lite

De app Boodschappenlijst Lite is speciaal ontworpen voor een eenvoudige synchronisatie met iOS-toestellen. Hierdoor is je lijstje altijd up-to-date en bekijk je real-time elke wijziging van je lijstjes en ontvang je push-meldingen bij veranderingen. Zo kan bijvoorbeeld ook de rest van het gezin dingen toevoegen.

Ingevoerde items worden automatisch opgeslagen in het woordenboek, zodat je in het vervolg snel kan typen met behulp van woordsuggesties. Wijs kleuren toe aan de lijstonderdelen die bij dezelfde groep horen, en vervolgens groepeert de app de lijstonderdelen automatisch.

Download Boodschappenlijst Lite voor iOS

Typ snel je lijstje met behulp van woordsuggesties.