3 handige apps om takenlijstjes te maken

Door: eva-groot | 01 november 2013 20:00

How To

Mailtje sturen, fiets laten repareren, boodschappen halen en... wat was het vierde ook alweer? Het is menselijk om dingen te vergeten, maar handig is het meestal niet. Met deze drie takenlijst-apps voorkom je dit probleem en vergeet je nooit meer wat.

Any.do to-do list & task list

De Any.do-app is een van de meest gebruikte digitale takenlijstjes. De app is zeer gebruiksvriendelijk en biedt vele mogelijkheden, zoals: cloud synchronisatie, spraakherkenning, alerts, Google Task-synchronisatie, Notes en een overzicht van gemiste telefoongesprekken.

Je kunt er daarnaast voor kiezen om dagelijks herinnerd te worden aan het plannen van je dag, en notities gelijk met vrienden te delen. Dit alles wordt weergegeven in een mooie en overzichtelijke 'surface'. Een handige app dus met veel opties, misschien zelfs teveel voor gebruikers die tevreden zijn met één lijstje.

Download hier de Any.do-app voor Android en iOS

Todo 7

Op zoek naar een takenlijstje voor je iOS-apparaten? Todo 7 is speciaal ontworpen om het maximale uit iOS 7 te halen. Het broertje, Todo Cloud 7, is daarnaast geschikt voor het plannen van samenwerkingen aan projecten. Beide apps zijn voorzien van handige opties zoals geo-tagging die je aan een taak herinnert als je dichtbij de betreffende locatie bent.

Je kunt taken in de app makkelijk scheiden en van kleurcodes voorzien. Het enige nadeel is dat je voor deze handige apps wel moet betalen. Todo 7 kost eenmalig 4,49 euro. Todo Cloud kun je 14 dagen gratis uitproberen, daarna kost de samenwerkingsapp 1,79 euro per maand of 17,99 euro per jaar.

Download hier de Todo 7 of Todo Cloud 7-app

Get it Done

Een praktische app met een motiverende titel. Get it Done kun je zowel op een werkstation (pc of laptop) gebruiken als op een tablet of smartphone. Daarbij werkt het op iOS, Android, Windows Phone en Blackberry. De app werkt ook offline, dus hierdoor heb je je taken altijd en overal bij de hand. De app geeft je de mogelijkheid je taken in verschillende gebieden op te delen zodat je overzicht houdt in de dagelijkse chaos. Een handige app dus, zeker als je veel verschillende apparaten gebruikt.

Download Get it Done hier voor Android of iOS

3 Reactie(s) op: 3 handige apps om takenlijstjes te maken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 1 november 2013 20:25 Anoniem
  Een andere App die recentelijk is uitgekomen en voor mij in ieder geval zeer goed werkt is Gneo. Nu met korting in de AppStore te koop.
  Kijk op www.gneo.co voor meer informatie.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 2 november 2013 12:41 Anoniem
  WunderList; heel lekker appje. Werkt op alle platforms en off-line as well.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 26 november 2013 16:44 Anoniem
  Wunderlist is zeker ook mijn app. Je kan ook subtaken toevoegen, en heeft een heel handige Chrome toevoeging.

  Any.Do is een hele goede 2de, alleen werd ik niet goed van de standaard reminders etc.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.