3 verbeteringen voor Google Maps

Door: matthijs-van-den-broek | 10 oktober 2013 14:34

Nieuws

Google heeft, wederom, een update uitgebracht voor kaartdienst Google Maps. Hier zijn drie kleine, maar zeker wel wezenlijke veranderingen en nieuwigheden aan Google Maps.

1 Meerdere bestemmingen in een keer invoeren

Deze functie zat ooit wel gewoon in Google Maps, maar was sinds de vorige update tot grote ergernis van velen gewoon foetsie. Google heeft dit aangepakt, en sterk verbeterd. Een route invoeren van plaats A naar plaats B met tussendoor C is een peulenschil via de "+" toets in de Google Maps navigatie.

2 Favoriete toeristische hotspots rangschikken

Deze Google Maps update maakt het ook mogelijk om toeristische attracties en hotspots in een keurig rondje te lopen zodat je de meest efficiente route loopt en tegelijkertijd niets hoeft te missen. Je loopt dus nooit meer kriskras van hotspot naar hotspot. Handig!

3 Events

Laatste onderdeel van de update: als je een interessante locatie hebt gevonden, bijvoorbeeld een stadion of een concertzaal, dan kun je in de Google Maps navigatie naar het programma kijken. Welke wedstrijd speelt er, wie komt er vanavond zingen?

Het Google Maps team zegt op het blog dat er nog veel meer aan zit te komen qua updates voor Google Maps de komende tijd. De mogelijkheid van het invoeren van meerdere bestemmingen wordt sinds gisteren wereldwijd uitgerold voor alle Google Maps gebruikers, de realtime informatie over events volgt later.

1 Reactie(s) op: 3 verbeteringen voor Google Maps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 21 februari 2014 21:59 Anoniem
    Ik mis de ketting, waardoor ik de werkroute op een simpele manier kon declareren. Is deze er niet meer aanwezig of is deze alsnog weer actief te krijgen? Hoe?
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.