3D-stripheld: jij bent Kuifje!

© CIDimport

3D-stripheld: jij bent Kuifje!

Geplaatst: 25 november 2011 - 10:00

Aangepast: 16 november 2022 - 10:34

Redactie ID.nl

We doen het allemaal wel eens. Of dat nou op de computer, een spelcomputer of je telefoon is. Sommige games zien er werkelijk prachtig uit of zitten zo goed in elkaar dat je maar doorgaat met spelen, dit geldt zeker voor The Adventures of TinTin.

Deze game draait om Kuifje en je beleeft met hem een stripavontuur, door dit zelf te bewerkstelligen krijg je echt een striphelden-gevoel over je!

Het spel is heel groot en laden gaat dus ook niet al te vlot, maar als je eenmaal aan het spelen bent blijkt waarom: de graphics zijn werkelijk prachtig! De karakters bewegen feilloos en ook de omgeving ziet er erg gedetailleerd uit. Ook de gameplay is erg prettig, al is de manier van bewegen even wennen. Als je het eenmaal onder de knie hebt werkt deze manier van bewegen prima en kun je alle uithoeken van de levels verkennen.

De levels zijn allemaal erg uitdagend; er wordt telkens een moeilijkheidsgraad toegevoegd en daardoor is het een game die je niet snel zult wegleggen.

Kortom

Deze game ziet er prachtig uit en is ook nog wens een genot om te spelen! Een echte aanrader die het geld meer dan waard is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten