5 alternatieven voor Spotify

© PXimport

5 alternatieven voor Spotify

Geplaatst: 20 februari 2013 - 10:05

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie Computer!Totaal

Sinds Spotify in Nederland beschikbaar is, schieten de concurrerende streaming muziekdiensten als paddenstoelen uit de grond. Dat is fijn, want hoe meer keus, hoe beter.

Spotify is inmiddels ruim twee jaar beschikbaar in Nederland. Het is het fatsoenlijke alternatief voor alle illegale muziekbronnen. Echter is het niet de enige dienst die je in staat stelt om online muziek te streamen uit een grote bibliotheek. Of er een andere app is die beter op jouw behoeften aansluit? Je ziet het in onderstaande presentatie.

Houd er wel rekening mee dat bij dergelijke streaming diensten vaak alleen de software gratis is en er slechts tijdelijk naar gratis streams geluisterd kan worden. Voor onbeperkt gebruik zal er, net als bij Spotify, maandelijks een bedrag betaald moeten worden.

Muziek via Spotify

Blijf je na het uitproberen van deze vijf gratis apps toch liever trouw aan Spotify, bekijk dat zeker onze uitgebreide cursus Muziek via Spotify. De mogelijkheden van Spotify zijn zeer divers, en in de cursus worden de vele opties stap voor stap uitgelegd.

Vijf gratis Spotify alternatieven from IDG Nederland

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten