5 apps voor de koopjesjager

Door: Stefanie Katzenbauer | 16 november 2019 13:54

apps voor korting
Review

Of je nou voor kleding, boodschappen of apparaten gaat winkelen: niemand houdt ervan de hoofdprijs te betalen. Ben jij iemand die altijd op zoek is naar de beste koop? En die het internet afstruint naar kortingscoupons? Kijk dan eens naar deze 5 apps voor korting en echte koopjesjagers en sla je (goedkope) slag!

Pepper

Wil jij echt van álle aanbiedingen op de hoogte blijven en niets missen? Dan is Pepper de app voor jou. In deze app plaatsen mensen alle aanbiedingen die ze zelf tegenkomen. Je krijgt in de app dus een zeer volledig aanbod van alle kortingen en de nodige kortingscodes. Je kunt voor specifieke producten of winkels een alert instellen. Zo ben jij een van de eersten die lucht krijgt van een nieuwe aanbieding. Al met al kan de app in het begin wat overweldigend en ook wat onoverzichtelijk zijn, maar wie de krenten uit de pap wil halen, maakt zich deze app vast snel eigen.

Apps voor korting

Reclamefolders

Heb jij er spijt van dat je die nee-nee sticker op je brievenbus geplakt hebt en wil je eigenlijk gewoon lekker door het krantje van de Aldi of het Kruidvat bladeren? Dan is de app Reclamefolders jouw redding. Niet alleen bespaar je door het downloaden van deze app een hoop papierafval, maar kun je ook alle beschikbare folders van alle winkels doorbladeren. Je kunt landelijk alle folders bekijken maar ook de plaatselijke aanbiedingen. Heb je een paar winkels waar je standaard naartoe gaat? Voeg deze dan toe aan je favorieten zodat je de bijbehorende folders altijd bij de hand hebt.

apps voor korting

Scoupy

Scoupy is een cashback app voor je boodschappen. Wil je geld besparen op je dagelijkse benodigdheden, dan kun je met Scoupy echt je slag slaan. Als je namelijk slim inkoopt, kan het geld dat je uiteindelijk terug krijgt, aardig oplopen. In Scoupy kun je eveneens alle folders van supermarkten bekijken, zo sla je twee vliegen in een klap. Heb je geen deal kunnen vinden? Ook dan kun je nog voordeel uit Scoupy halen. Als je namelijk een foto van je kassabon met een waarde van minimaal €10 euro plaatst, kun je punten sparen. Heb je een volle spaarkaart, dan krijg je extra cashback voordelen.

apps voor korting

Groupon/Vakantieveilingen/Social Deal

Groupon, Vakantieveilingen en Social Deal zijn natuurlijk de usual suspects als het om koopjes jagen gaat. Al deze apps bieden uitjes, artikelen en zelfs vakanties aan voor een prikkie. Groupon en Social Deal zijn sterk vergelijkbaar in hun aanbod. Bij Vakantieveilingen bied je zelf mee en bepaal je dus ook zelf de prijs die je bereid bent om te betalen. Het leuke aan dit concept is dat je elke keer als je een goede deal scoort, niet alleen geld bespaart, maar ook een kort win-momentje meemaakt als je alle anderen die mee bieden te slim af bent geweest.

Spontaan

Spontaan is een app waar restaurants hun beste prijs aanbieden. Dit is voor de restaurants een mooie manier om hun tafels bezet te krijgen, en voor jou een fijne gelegenheid om te gaan uiteten. In de app kun je op basis van je locatie bekijken welke restaurants in de buurt een deal aanbieden. Vanuit deze app kun je ook meteen een reservering plaatsen. Zo ben jij verzekerd van een lekker en betaalbaar hapje buiten de deur.

apps voor korting

0 Reactie(s) op: 5 apps voor de koopjesjager

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.