627.AM: De ideale app om mee wakker te worden

Door: Robin Smit | 05 november 2013 11:56

Apps & Software

Vroeg in de ochtend kan een beetje hulp weleens handig zijn. Zo is een wekker nuttig om mee wakker te worden, maar wat dacht je van herinneringen en een weerbericht? Met 627.AM heb je nu bijna alles voor een complete ochtend bij elkaar.

Score
90
  • Pluspunten
  • Live Tile
  • Werkt erg goed
  • Ideale app voor in de ochtend
  • Minpunten
  • Geen nieuws

None

Prijs: € 1,49

Beschikbaar voor: Windows Phone

Download 627.AM in de Windows Market Place

627.AM is een app voor Windows Phone die verschillende handige functies voor de ochtend combineert. Zo doet de app prima dienst als wekker, maar er zijn ook een digitaal notitieblok en uitgebreide weersverwachting in de app verwerkt. Zo hoef je nu nog maar naar een scherm te kijken om erachter te komen waneer je uit bed moet, wat je aan kan trekken en of je nog iets speciaals moet doen. Zelf vind ik dit een erg slim antwoord op de app-routine die veel mensen 's morgen hanteren. Het enige dat ik dan nog mis is een ingebouwde reader voor het laatste nieuws.

Een veel voorkomend gebrek bij apps als 627.AM is dat de afzonderlijk functies lang niet zo goed werken als apps die zich specifiek richten op een bepaalde functie. Erg bijzonder aan 627.AM is dat bij de app totaal tegenovergesteld is. Zo heb je bijvoorbeeld bij de wekker de mogelijkheid om meerdere wekkers per week in te stellen en het weerbericht wordt prachtig getoond in een grafiek. Dit zorgt er echt voor dat alle functies in 627.AM daadwerkelijk een prima vervanging zijn van al die losse apps.

Al deze functies zijn ook nog eens opgenomen in een handige Live Tile voor op het startscherm van je telefoon. Op die manier kijk je snel even hoe laat morgen de wekker gaat of wat het weer gaat doen, zonder de app te openen.

Conclusie

627.AM voor Windows Phone is een app die allerlei handige functies voor in de ochtend combineert in een app. Zo biedt de app je een prima wekker, weerbericht en de mogelijkheid om notities te maken. Alle functies werken boven verwachting goed, waardoor 627.AM echt een app is de verschillende losse apps kan vervangen. Het enige dat nog ontbreekt is een sectie met nieuwsberichten.

Ook lekker wakker worden op de iPad? Kijk dan even hier.

0 Reactie(s) op: 627.AM: De ideale app om mee wakker te worden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.