7Conifier 0.5

Door: robbin-ooijevaar | 05 april 2011 13:11

Review

De iconen in Windows 7 zijn fraaier dan de pictogrammen van eerdere Windows-versies, maar sommigen gebruikers vinden ze nog steeds te saai. Als u echt iets aparts wilt proberen, is 7Conifier de moeite waard. Het programma verandert het uiterlijk van de iconen en geeft ze een minimalistisch en origineel gezicht.

Bij het eerste gebruik dient u een standaard-iconenpakket aan te maken (Default package) waarin uw huidige pictogrammen worden opgeslagen, zodat u altijd terug kunt keren naar de standaardsituatie. Kies vervolgens een iconenpakket uit de linkerkolom, waarna een voorbeeldweergave wordt getoond. Activeer de iconen door op de knop Apply te drukken en herstart vervolgens uw computer om de aanpassingen zichtbaar te maken. De website van de makers is allesbehalve overzichtelijk. Om 7Conifier te vinden, kunt u het beste de zoekfunctie gebruiken, die boven in beeld staat. Download het zip-bestand, pak de inhoud uit en start 7Conifier door dubbel te klikken op het bestand 7CONIFIER.exe. Als u terug wilt keren naar de oorspronkelijke toestand, start u 7Conifier op en kiest u in het menu Tools voor Restore default icons (standaardiconen herstellen). Als u vervolgens uw computer opnieuw opstart, zijn de originele Windows 7-iconen weer terug.

Door de standaardiconen aan te passen, geeft 7Conifier een nieuw gezicht aan Windows 7.

7Conifier 0.5

Freeware

Taal Engels

Download 2,2 MB

OS Windows 7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: 7Conifier 0.5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.