Aanbieding altijd en overal bij de hand

Door: carolien-danckaerts | 31 januari 2012 10:15

Review

Als Nederlander zijnde doe je alles om zo min mogelijk ergens voor te hoeven betalen. Al duurt de reis nog zo lang of moet je nog zo veel websites bezoeken, je doet het toch. AlleDealsVan verzamelt, per stad, alle aanbiedingen.

AlleDealsVan geeft een overzicht van aanbiedingen in de buurt, weergegeven in een duidelijke lijst. Wat er in de aanbieding is, de prijs en aanbieder worden duidelijk vermeld en dat is prettig. Het is jammer dat de app bij gebruik zonder WiFi erg instabiel is, waardoor deze er na het bekijken van slechts enkele aanbiedingen uit klapt. Erg vervelend want je kunt weer opnieuw gaan zoeken.

Als je een deal uitgekozen hebt, kun je deze via de app opvragen, waardoor de deal direct gekocht kan worden. Dit scheelt weer gedoe en een computer is zodoende niet nodig. Mocht je toch via de computer een deal willen kopen, dan kan dit wel maar dan moet de deal wel weer opnieuw opgezocht worden.

Een heel handige functie van AlleDealsVan is de herinneringsfunctie. Hiermee kan een timer ingesteld worden, zodat deze je aan de deal herinnert. Dit is vooral handig als er op het moment van bekijken geen tijd over is om alles even goed door te lezen en de deal te kopen.

Een van de grootste spelers op het gebied van aanbiedingen, Groupon, komt helaas niet in de lijst voor waardoor het overzicht incompleet is. Dit is een gemiste kans.

Kortom

AlleDealsVan is een leuke verzameling aanbiedingen maar helaas niet compleet. De app is niet altijd even stabiel en dat maakt het werken ermee minder prettig. Wat wel heel goed is zijn de overzichtelijkheid en de herinneringsfunctie.

0 Reactie(s) op: Aanbieding altijd en overal bij de hand

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.