Aanbieding bij jou in de buurt

© CIDimport

Aanbieding bij jou in de buurt

Geplaatst: 3 februari 2012 - 08:42

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Robin Smit

PocketDeals is een van de vele apps in de App Store die aanbiedingen bij jou in de buurt zoekt en deze weergeeft op je iPhone of iPod Touch.

Deze aanbiedingen kunnen worden gebruikt bij verschillende bedrijven en zijn alleen geldig voor gebruikers van PocketDeals. De aanbiedingen kan je gebruiken wanneer je in de winkel aanwezig bent en de aanbieding activeert. Aangezien elke aanbieding slechts een aantal keren kan worden gebruikt, is het van belang om er snel bij te zijn wanneer je interesse hebt.

Alhoewel PocketDeals aanbiedingen biedt van verschillende aanbieders, is de app niet in elke omgeving even bruikbaar. Zo wordt bijvoorbeeld in minder dichtbevolkte gebieden vaak een bepaalde advertentie meerdere keren aangeboden, omdat er geen andere meewerkende bedrijven in de omgeving zijn. Daarnaast zijn veel aanbiedingen niet heel bijzonder, wat het gebruik van de app niet erg uitnodigend maakt.

Kortom

Pocketdeals is een app die verschillende kortingen biedt bij winkels bij je in de buurt. Afhankelijk van je locatie worden deze aanbiedingen weergegeven. Helaas toont de app in minder dicht bevolkte omgevingen vaak dezelfde aanbiedingen. Overigens zijn veel aanbiedingen ook niet erg goed, wat het gebruik van de app niet uitnodigend maakt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten