Actief gamen

Door: robin-smit | 02 februari 2012 17:38

Review

Vaak wordt er aangenomen dat gamers luie mensen zijn. Als er een ding zeker is, is het wel dat dit niet geldt voor de spelers van Fit Freeway. Dit is een racegame voor iOS die je kan aansturen tijdens het sporten op een fitnessapparaat.

Dit wordt gedaan met behulp van de camera aan de voorkant van het apparaat. Wanneer deze op het fitnessapparaat wordt bevestigd, volgt deze de bewegingen van je hoofd. Zo ziet de camera aan de bewegingen van je hoofd hoe intensief je beweegt. Hierbij geldt: hoe actiever je bent, des te sneller rijdt je wagen in Fit Freeway. Het sturen kan je doen door je hoofd naar links of rechts te bewegen.

In de praktijk blijkt dat het even wennen is om binnen Fit Freeway een auto te besturen, maar na wat oefenen weet de game erg uit te dagen. Door de verschillende spelmodi en de originele besturing weet Fit Freeway het leuk te maken om op de cross- of hometrainer te stappen en hier zo goed mogelijk op te presteren.

Kortom

Fit Freeway is racegame voor iOS die je kan spelen tijdens het sporten op een fitnessapparaat. De game kan je besturen door bewegingen met je hoofd te maken. Deze worden opgenomen door de camera in het gebruikte apparaat. Hiermee wordt sporten op een fitnessapparaat weer leuk!

0 Reactie(s) op: Actief gamen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.