Advanced Renamer 3.13

Door: Martin Gijzemijter Martin Gijzemijter | 05 oktober 2011 11:38

Apps & Software

Het liefst houden we er allemaal een opgeruimde werkmethode op de pc na, Advanced Renamer helpt u hiermee. De realiteit is namelijk dat we doorgaans bestanden die we snel nodig hebben vaak even opslaan zonder naar de naam of de map te kijken. Op die manier kunnen er mappen ontstaan met een onoverzichtelijke brij aan bestanden.

Advanced Renamer is bij lange na niet het enige programma in z'n soort, dus de grote vraag is wat het onderscheidt van de rest. Het antwoord is eenvoudig: de veelzijdigheid in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid. Het helpt enorm dat het programma in het Nederlands is (pluspunt) en dat die vertaling dik in orde is. Maar het belangrijkste is dat, ondanks een overdaad aan opties en mogelijkheden, u niet het gevoel krijgt dat u verdwaalt in de interface. Dat komt niet in de laatste plaats door de knop Hulp nodig om te beginnen?.

Advanced Renamer heeft veel opties, maar voelt op geen enkel moment te complex aan.

Advanced Renamer is krachtig en veelzijdig. U kunt bestanden en mappen hernoemen aan de hand van vooraf gedefinieerde instellingen, maar u kunt ook zelf een hernoempatroon definiëren aan de hand van tags. Wel zou het fijn zijn geweest als er een overzicht in één lijst was geweest met de beschikbare tags. U kunt delen tekst toevoegen aan het bestand, delen van de naam vervangen, het bestand verplaatsen (bijvoorbeeld aan de hand van ID3-tags enzovoort.

Er zijn veel verschillende criteria waaraan u het hernoemen kunt onderwerpen, krachtig!

Het is fijn dat wie het programma nog niet zo goed kent snel een eenvoudige opdracht kan fabriceren, terwijl mensen die het echt doorhebben de meest geavanceerde opdrachten kunnen samenstellen. En het allerfijnste, er zit een dikke grote Ongedaan maken-knop op! Voeg daar integratie in de Verkenner aan toe en je hebt een heel fijn programma.

Advanced Renamer 3.13

Freeware

Taal Nederlands

Download 1,28 MB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen 3,1 MB harde-schijfruimte

Maker Kim Jensen

Oordeel 9/10

Pluspunten

Zeer duidelijke en begrijpelijke interface

Goede Nederlandse vertaling (soms nog wat Engelse woordjes)

Van zeer eenvoudige tot zeer complexe hernoemacties mogelijk

Een Ongedaan maken-knop (zelfs voor batch-handelingen).

Minpunten

Geen overzicht van alle tags die u kunt toepassen.

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Advanced Renamer 3.13

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.