Al je artikelen op een plaats

Door: Robin Smit | 28 januari 2012 12:46

Apps & Software

Het samenstellen van een persoonlijke newsfeed gaat tegenwoordig steeds gemakkelijker met het grote aanbod van RSS-readers. Feedly is een app die een koppeling maakt met onder andere Google Reader, Tumblr en Twitter die alle nieuwsberichten op een prachtige manier weergeeft.

De koppeling tussen Feedly en verschillende accounts van onder andere Google en Tumblr kan eenvoudig worden gemaakt. Nieuwe berichten en posts worden direct in de mooie en overzichtelijke interface van Feedly weergegeven. Hierbij biedt de versie voor tablets wel een stuk meer overzicht dan die voor de telefoons, wat het gebruik op een groot scherm prettiger maakt.

Het openen van artikelen is iets minder handig, doordat slechts een klein deel van het geopende artikel door Feedly wordt opgehaald. Wanneer je verder wil lezen moet de volledige website worden ingeladen. Hierbij zal een oplossing, zoals die bij de app "Reeder" wordt gebruikt, beter werken. Bij deze app kunnen artikelen volledig in de app zelf worden geopend.

Een ander nadeel van Feedly is de snelheid waarmee er door artikelen kan worden gebladerd. Bij grote hoeveelheden artikelen werkt een lijstweergave wat prettiger. De interface van Feedly is echter wel een stuk strakker dan een lijstweergave.

Kortom

Feedly is een RSS-reader met ondersteuning voor verschillende soorten social media. De app geeft berichten en updates vooral op de tablet versies erg mooi weer. Artikelen kunnen helaas niet volledig in de app worden gelezen, waardoor toch vaak een volledige website moet worden ingeladen.

0 Reactie(s) op: Al je artikelen op een plaats

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.