Al je contacten bij elkaar

© CIDimport

Al je contacten bij elkaar

Geplaatst: 11 februari 2012 - 13:38

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Wat zou er gebeuren als je al je contacten en de conversaties hiermee zou samenvoegen tot een adresboek? Op deze vraag krijg je een antwoord bij het gebruiken van de app Smartr Contacts.

Smartr Contacts maakt een verbinding tussen je bestaande contacten van onder andere Facebook, Twitter, Google en Outlook. Deze contacten worden samengevoegd en daarnaast worden alle conversaties met deze personen op je iPhone bij de contacten gezocht. Hierdoor is het mogelijk een bundeling te maken van alle gegevens die je van deze personen hebt.

Naast het bundelen van gegevens, weet Smartr Contacts ook gemeenschappelijke contacten te vinden bij jouw contacten. Dit alles wordt gedaan in een mooie, overzichtelijke interface waarin bovendien op een leuke manier Social Media updates worden getoond. Ook houdt de app bij hoe frequent je met de contactpersonen communiceert, dit kan worden weergegeven in een grafiek. Een nadeel van de app is dat de integratie met andere apps niet zo naadloos is als die van het standaard adresboek van iOS.

Kortom

Smartr contacts is een app die al je contacten van onder andere Facebook, Twitter, Google en Outlook samenvoegt tot een groot adresboek. Met behulp van deze gegevens weet de app onder andere gemeenschappelijke contacten te zoeken en bij te houden hoe frequent je met bepaalde personen communiceert. Een nadeel is dat een externe app voor contacten niet naadloos met andere apps integreert, zoals dat wel bij het standaard adresboek van iOS het geval is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten