Al jouw favorieten onder één dak

© CIDimport

Al jouw favorieten onder één dak

Geplaatst: 23 juni 2012 - 10:46

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

Je liked op Facebook, je geeft een ster op Twitter en hartjes op Instagram. Wordt het niet eens tijd om al deze favorieten bij elkaar te rapen? Met Favs kan dat nu.

De hoofdpagina geeft alle berichten weer, onderverdeeld in 'all', inbox en archief. Hierin wordt direct duidelijk hoeveel ongelezen en gearchiveerde favorieten aanwezig zijn. Daarnaast worden de sociale media ook apart uiteengezet op deze pagina.

Om een account toe te voegen selecteer je simpelweg het plus-teken rechts bovenin. In totaal ondersteunt Favs maar liefst zeventien platformen zoals: Facebook, Flickr, Pinboard, Instagram, Twitter en YouTube. Als je een geschikt platform selecteert, is er de mogelijkheid tot het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer alles is voldaan, wordt deze direct in jouw lijst geplaatst en worden jouw favorieten geladen.

Gebruikers van bijvoorbeeld Twitter, Flickr en Vimeo kunnen ook een publiek account aanmaken. Favs wijst erop dat het dus mogelijk is de favorieten van andere gebruikers te volgen. Vul in dit geval alleen de gebruikersnaam in en je kan ook deze mensen volgen! Dit maakt Favs een soort Reader app.

Qua design ziet deze app er prima uit, niets spannends eigenlijk. Alle berichten worden netjes ingeladen en weergegeven. Daarnaast kan je altijd de link e-mailen, tweeten, kopiëren of in Safari openen. Een handige tool is het gebruik van 'readability', je vindt deze in het tabblad onderaan een artikel. Het scherm past zich direct aan, zodat het artikel goed leesbaar is.

Kortom

Het samenbrengen van jouw favorieten gaat gemakkelijk met Favs. Met name de mogelijkheid tot het lezen van de favorieten van andere gebruikers (met een publiek account) is een leuke bijkomstigheid. Het laden van de berichten gaat snel en eenvoudig.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten