Alle belangrijke sport-data op je iPhone

© CIDimport

Alle belangrijke sport-data op je iPhone

Geplaatst: 28 maart 2012 - 13:46

Aangepast: 16 november 2022 - 10:21

Redactie ID.nl

De zomer van 2012 wordt weer een hele drukke zomer op sport-gebied. Natuurlijk wordt er, net als ieder jaar, weer een Tour de France verreden. Maar deze zomer komt daar ook nog eens het EK voetbal en de Olympische Spelen bij. Wanneer je gebruik maakt van de sportzomer-app hoef je geen evenement meer te missen. In de app staan namelijk alle data van de etappes, wedstrijden en races van de 3 grote sport-evenementen deze zomer.

De Sportzomer-app werkt erg eenvoudig en kent slechts 4 schermen. Het eerste scherm toont je een overzicht van de evenementen die plaats vinden in de komende 7 dagen. De andere schermen tonen de wedstrijden van het EK, de etappes van de Tour de France en alle wedstrijden van de Olympische spelen.

Bij de wedstrijden van het EK staat de tijd, poule en speelstad vermeld. Bij de Tour de France-etappes staat vermeld hoe lang ze zijn en of het een bergetappe of juist een tijdrit is. Voor de Olympische Spelen staat naast de juiste tijd ook de plek vermeld. Handig voor als je de Spelen live gaat volgen in Londen.

Kortom

De Sportzomer-app toont je alle belangrijke data van de sportevenementen in de zomer van 2012. De informatie in de app is vrij karig en het opslaan van een evenement in de agenda van je iPhone is helaas niet mogelijk.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten