Alle chatdiensten in een app

Door: robin-smit | 16 mei 2012 11:27

Review

De tijd waarin iedereen digitaal contact met elkaar had via MSN is al ver achter de rug. Tegenwoordig chatten we via onder andere Facebook chat, Google Talk, WhatsApp, iMessage en ga zo maar door. Het kan erg lastig zijn om al deze chat diensten in de gaten te houden. Om dit iets makkelijker te maken is er de app Chattr.

Chattr is een app waarin je de chatdiensten van Facebook, Google, Yahoo en AOL kan combineren. Alle contactpersonen van de verschillende chatdiensten worden automatisch geïmporteerd en je ziet direct wie er bij welke dienst online is. Het chatten zelf werkt goed en er is ondersteuning voor push notifications, zodat je altijd direct op de hoogte bent wanneer je een bericht ontvangt. Helaas biedt de dienst enkel ondersteuning voor tekst en kunnen er geen bestanden, zoals foto's, worden verstuurd.

De interface van Chattr is zeker origineel te noemen ziet er gelikt uit. De besturing hiervan is echter niet optimaal. De interface voelt erg zwaar aan en mist daarnaast het overzicht die bij een gangbare interface wel aanwezig is.

Kortom

Chattr is een dienst die de chatfuncties van Facebook, Google, Yahoo en AOL combineert. De dienst werkt goed, maar door de originele interface werkt de app niet erg soepel en mist de app overzicht. Daarnaast biedt de app geen ondersteuning voor het versturen van bijvoorbeeld afbeeldingen.

0 Reactie(s) op: Alle chatdiensten in een app

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.