Alle grote sociale netwerken op één plek

Door: menno-van-bohemen | 30 april 2012 17:07

Apps & Software

Korte berichtjes stuur je de wereld in via Twitter. Ondertussen check je wat je vrienden doen op Facebook waarna je een kekke vintage foto maakt in Instagram. Social media speelt een steeds grotere rol in ons leven en het kost je bijna een dagtaak om bij te blijven. Het kan dus handig zijn om alle social media op een plek te bekijken en te versturen. Een van de apps die alle social media bundelt is Persona/.

Wanneer je voor het eerst gebruik maakt van Persona/ krijg je korte introductie te zien van de app. Zo is het direct duidelijk wat je met de app kan. Je kunt gratis je Twitter en Facebook beheren in de app. Voor het gebruik van Instagram dien je extra 79 cent te betalen.

Wanneer je bent ingelogd zie je overzichtelijk alle statusupdates en tweets in een mooi overzicht. Je kunt eenvoudig afbeeldingen bekijken en ook het doorsturen en reageren op berichten is een fluitje van een cent. Een nieuwe update naar je vrienden en volgers sturen gaat erg gemakkelijk.

Kortom

Persona/ is een fraaie app die de grootste en bekendste sociale netwerken bundelt op je iPad. De uitstraling van de app is er rustig en daardoor is de app prettig in gebruik. Helaas kun je er niet voor kiezen om een bericht naar meerdere sociale netwerken tegelijk versturen. Dat is jammer, want er zijn vergelijkbare apps die die mogelijkheid wel hebben.

0 Reacties op: Alle grote sociale netwerken op één plek

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.