Alle uitslagen en standen gemakkelijk bij de hand

Door: menno-van-bohemen | 12 maart 2012 17:22

Review

Eens in de 2 jaar barst de oranje gekte weer los. In 2010 grepen we net naast de wereldtitel, en de aankomende zomer proberen we de prestatie van '88 nog een keer dunnetjes over te doen. Het EK in Polen en Oekraïne barst dan weer los. Wil je gemakkelijk op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het speelschema? dan maak je natuurlijk gebruik van een van de vele apps die ontwikkeld zullen worden.

EK-2012 is zo'n app die speciaal voor het EK ontwikkeld is. De app werkt vrij eenvoudig. Onder het eerste tabblad vind je een overzicht van alle wedstrijden die gespeeld gaan worden. Het tweede tabblad laat je de wedstrijden van Oranje zien en in het derde tabblad vind je de stand in alle groepen. Ook kun je alle wedstrijden uit de kwalificatie bekijken.

De app bevat enkele handige extra's. Zo kun je gemakkelijk naar een bepaalde datum scrollen en wanneer je een wedstrijd hebt geselecteerd, dan krijg je een mooi shot van het stadion te zien. Ook is het mogelijk om bepaalde wedstrijden in de agenda van je iPhone te zetten.

Kortom

EK-2012 is een prima app die je op de hoogte houdt van de uitslagen en stand tijdens het EK. Dankzij kleine extra's is het gebruik van de app erg prettig. Het instellen van push-notificaties is helaas niet mogelijk.

0 Reactie(s) op: Alle uitslagen en standen gemakkelijk bij de hand

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.